Oct 26, 2016

Zafran Turns 1 Today!

Assalamualaikum...


yeyy hero hensem dah setahun!!! kejapnya masa ya Allah!! tak puas la tengok dia jadi baby....huhu~  nak buat baby baru tetibe teringat pulak saat² contraction...trauma! kahkah~


Peel terkini:
πŸ˜‘ kuat merajuk
πŸ˜‘ kuat makan
πŸ˜‘ kuat gelak
πŸ˜‘ kuat berlakon
πŸ˜‘ kuat menjerit
etc  *malas nak taip*


hero handsome yang super manja!! omg geram je kalau kat rumah tu asyik nak berdukung, nak berkepit dengan mama....sado dah lengan mama ni tauuu!


Kuat makan, bagi lah apa saja semua dia ngap! tapi badan kecik je! sah la genetik mama...ngeh ngeh😏


video
suka kena agah...jerit kuat², gelak kuat²...haha


dah reti panjat tangga! omg! dah boleh dah pasang gate kat tangga...hehh!


My little darling,
may every year of your life
be as happy-go-lucky as your first one.
Happy 1st birthday!


Mama doa semoga anak mama jadi anak soleh, sentiasa patuh pada perintah Allah, hormat orang tua, jadi insan berjaya dunia akhirat,  yang akan membantu ramai orang di dunia....I love you till jannah! πŸ˜˜


*terus flashback saat² kat hospital, kaki krem, jahit episiotomy...oke mama drama lebih!*




Terima kasih sudi membaca! 

7 comments:

Nurul Hamimah said...

happy birthday handsome boy Zafran...

Liyana said...

hepi birthday zafran!
teringat yana update kat fb dah sakit2. kenapa daku x sakit lg, x boleh jadi nih, terus jalan itik kawkaw petang2 tu... terus bersalin esok nye, jadilah sebaya anak2 kita hahaha

miss eimanhikmah said...

hepi birthday zafran!

Fazleyatul Aini said...

hb zafran ! semoga jadi anak yang baik, bijak dan membanggakan keluarga

athirah hassin said...

HB zafran. cpt je dh setahun

eima said...

happy birthday zafran ... kejap je kamu ni besar ... mcm baru lagi rasanye mama mu cite pengalaman bersalin dia ...

atiehilmi dot com said...

happy birthday handsome boy !!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015