Jamu Moden, Skinbar & Serum

More product dari Oceanlife Marketing aka Ephyra....semuanya best² tau...aku dah cuba semua dan sampai sekarang masih menggunakan produk² Ephyra...terbaik dari ladang!! πŸ‘πŸ‘


1. INTEEMOR aka jamu moden

Rahsia suami makin sayang πŸ˜


Apa itu Inteemor?? haa baca bawah ni πŸ‘‡





TAPI...

ibu mengandung tak boleh makan kayyy! tunggu dah bersalin, tengah pantang tu haa baru boleh makan...tau tau! πŸ˜











2. Skinbar

kulit berseri BEBAS JERAWAT! πŸ˜


πŸ’• Ephyra skin bar ialah pencuci muka yang diformulasikan dari 100% bahan semula jadi tanpa bahan kimia terlarang yang memudaratkan. Ia selamat dan amat sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh digunakan di seluruh badan, lelaki dan wanita pada semua peringkat umur. Ephyra Skin Bar mengandungi 8 bahan semulajadi.
πŸ’• Ephyra skin bar ialah sabun pencuci muka yang boleh bertahan untuk sebulan penggunaan & berat sekotak ephyra skin bar ialah 50g.


Cara penggunaan: 
πŸ‘‰ mulakan dengan membuang solekan dan cuci bersih wajah menggunakan sabun Ephyra Skin Bar.
πŸ‘‰ basahkan sabun sehingga berbuih dan mencuci pada seluruh muka.
πŸ‘‰ bilas muka dengan air bersih dan keringkan dengan tuala bersih.


Tips menggunakan Ephyra Skin Bar dengan lebih efektif: 
πŸ‘‰ Bagi memdapatkan kesan maksimum, gunakan buih sabun untuk mencuci muka.
πŸ‘‰ Cuci lebih kurang 10-15 saat sahaja pada wajah.
πŸ‘‰ Boleh digunakan 2 kali sehari (pagi dan malam).
πŸ‘‰ Untuk kulit lebih gelap dan bermasalah disarankan untuk menggunakan serum Ephyra Skin Nano dan pelembap Ephyra Skin Snow selepas mencuci muka.


Kandungan: 
❤Glutathione
-Kaya antioksida yang melindungi protein enzim dan mencegah kerosakan kulit yang boleh menyebabkan kedutan dan parut. Glutathione boleh melambatkan proses penuaan dan memperbaiki keadaan kulit. Ia mengawal kesan-kesan bahaya radikal bebas dan mengelakkan pembentukan parut tebal.

❤ Kolagen
- Menyokong ketahanan fizikal dan keanjalan kulit dan menggantikan sel-sel kulit dengan lebih cepat untuk menjadikannya lebih tegang dan anjal.

❤ Glyserin
- Merawat kulit berminyak yang menyumbang kepada masalah jerawat, serta masalah kulit lain. Sangat berguna merawat masalah eczema dan mengurangkan jangkitan bakteria pada kulit. Ia juga memberi kelembapan pada kulit.

❤ Banana Enzyme
- Bertindak sebagai agen anti penuaan yang memperbaiki tekstur dan tona kulit di samping menjadikan kulit lebih licin,halus dan berseri.

❤ Seaweed
- Salah satu agen anti keradangan kepada jerawat; rumpai laut atau seaweed menjadikan kulit lebih anjal, menaikkan seri wajah serta menjadikan kulit lebih tegang.

❤ Carrot Extract
- Sifat anti keradangannya membantu menggiatkan semula sel kulit dan menjadikan tona kulit lebih sekata, bersinar serta membantu memperbaiki tisu kulit, melindungi kulit dari pancaran sinar matahari.

❤ Rice Bran Oil
- Bahan semulajadi yang diperkaya dengan kandungan vitamin, nutrien dan agen anti oksida yang mampu merawat penuaan serta menyuburkan kulit dari dalam di samping memperbaharui dan memperbaiki permukaan kulit

❤ Bearberry Alpha Arbutin A Extract
- Paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit. Ia membantu menjadikan tona kulit lebih sekata dan bersih dari bintik-bintik hitam.





3. Serum Skin Nano

EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM, RM68

Kelebihan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum ~
πŸ’• Pudarkan jeragat degil
πŸ’• Kecutkan jerawat
πŸ’• Hilangkan parut
πŸ’• Anjalkan & tegangkan kulit wajah kendur
πŸ’• Hilangkan bintik hitam
πŸ’• Cerahkan kulit kusam
πŸ’• Baiki tona tak sekata

πŸ€” Hanya sekali sapuan pada wajah ~> nampak terus kesan kulit jadi tegang & fresh + GLOWING!! .
πŸ€” CEPAT MERESAP + TIDAK BERMINYAK dengan teknologi Nano yang dipatentkan dari Swiss
πŸ€” Gabungan Arbutin + Glutathione + Vitamin C + Pure Vitamin E + Willowbark yang sememangnya memberi kuasa maksimum pencerahan kulit secara selamat dan berkesan seawal 7-14 hari.



READY STOCK YE KORANG!


More, ada FREE GIFT menarik sementara stok masih ada! πŸ˜˜


Wassap now at 0133618800 - yana

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015