Mar 11, 2015

Semakin Sihat...Alhamdulillah~

Assalamualaikum...


First of all aku nak ucapkan bebanyak terima kasih pada korang yang mendoakan kesihatan Zafirah dalam entry 'Musim Demam Kekdahnya'...siap ada yang wassap bagi tips macam mana nak bagi anak makan ubat...lahaii ai is touching! semoga Allah membalas segala kebaikan korang... #muahciked  ♥


Hari isnin hari tu genap 3 hari Zafirah demam...aku ada mention dalam entry lepas nak amek darah bagai sebab risau ada virus lain kan? tapi masa aku sampai je rumah tengok dia dah mula aktif...mulut pot pet pot pet, siap ajak mama main sama²...suhu badan dia pun dah mula surut...tak demam dah...Alhamdulillah...syukurrrrr sangat! punya la aku susah hati kat opis kan...haha~


"mamaaa jom la kita main sama²"  ♥ ♥


mentang² dah sihat kan...kemain lagi ikut mama pi poslaju untuk pos EPHYRA...baguih baguih..belajar lah niaga nak...sok dah besar mama doakan awak berjaya buat produk sendiri, bukak kompeni sendiri....amin amin~  ^_^


Keesokan harinya aku tengok batuk and selsema still teruk lagi...papa tak bagi hantar taska...since aku pun tengah takde keje kat opis...err idak la urgent pun kerja² yang ada so boleh je nak setelkan kemudian...huhu~   so aku cuti jaga dak bertuah tu....papa tak boleh cuti sebab ada audit pulak kat opis...takpe lah kita gilir² je lah cuti... :)


muka tak mandi pagi...tetap comel...ce tengok muka mama tak mandi pagi? langsuir pun lari....kahhh! >_<


Sepanjang Zafirah tak sihat dia takde selera makan langsung...air je dia minum...tu pun dia lalu minum air mineral je...kalau bagi air sirap ke, ais lemon tea ke memang dia tak layan! haha~  pastu ubat pun tak makan...bukan kitorang tak bagi...dah bagi tapi dia keluarkan balik...mujur lah vitamin and supplement dia nak makan...nanti lah aku share supplement apa yang Zafirah amek...Alhamdulillah memadai untuk lawan penyakit dia... :)


Sekali lagi thanks kat korang yang mendoakan kesihatan Zafirah... ♥♥


**********************************************************************************************


IKLAN:




CANTIK > SIHAT > KURUS = EPHYRA!


jom order laju²! harga kasih sayang untuk korang! lebih murah dari harga pasaran!




Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

CikLily Putih said...

ala ciannyer... makan ubat tau zafirah

eima said...

cepat sembuh zafirah .... alahai sian die

Allene typicalmommy said...

gws zafirah...

idzwa kamaruddin said...

alhamdulillah ;)

aizamia3 said...

budak tak mandi pagi tetap comel.. cer maknya.. kehkehkeh.. memang kena bebel lah dengan en. suami..

AuraFIza said...

Alhamdulillah.. Semoga zafirah terus sihat. Anak buah sy 2 org tgh demamn selsema. Tak tido malam mak die. Dgn makcik die ni pun xdpt tido. Huhu.. Kesian tgk budak2 tak sihat. X senang duduk kan...

1st te dtg sini menziarah ;)

Surianti Ishak said...

GWS & xmo demam lg..cian mama.. :-)

emalin mohd said...

Alhamdulillah dah bertambah baik.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yana,
kalo anak muntah tu yang isau kan3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015