Mar 25, 2015

Tempahan Edit/Buat Blog, Watermark dan Header Terbaik Hanya dari Sue Haida!

Assalamualaikum...


Eh kome perasan dak blog aku ni dah bertukar wajah?? err dah sebulan kot tukar...baru hari ni nak bercerita....bahaha~


Ikutkan memang every year akan tukar header...template macam tak kisah sangat tak tukar...header tu...sebab macam tiap tahun muka ai berubah²...macam baby...asyik berubah je muka...kahkah~


ni header lama....tiap kali tengok header ni rindu Zafirah masa baby...inesen je...tak banyak songeh...yang dia tau senyum, nangis, makan, berak, tido...dah lain sesangat rupa Zafirah sekarang...so kena la ubah...kang terserempak kat sogo kang orang tak kenal pulak Zafirah tu...ehh? *motip sangat!*  :p


ni pulak header terbaru....yang akan dipakai sepanjang tahun 2015...hehe~


Boleh kata semua header² yang aku pernah tepek dalam blog ni (yang canggih² designnya) aku tempah dari Sue Haida...aku suka hasil kerja dia...kemas...more, dia sanggup layan customer cerewet macam iols...bertukar² design tah berapa banyak kali....FOC je...pheww~   tapi kalau melampau sangat kau punya cerewet dia cas jugak lah harga tambahan....dia pun ada kerja lain jugak nak kena buat walaupun duk rumah...dengan anak kecik nya, dengan bil letrik nya, kudrat nya bersengkang mata melayan pertanyaan korang...so bila dia mintak cas tambahan tu jangan la sentap pulak ye....dah siapa suruh cerewet sangat kan? kuikui~


Bawah ni antara contoh² hasil kerja Sue Haida....ramai dah orang tempah dengan dia....ramai sangat...nak tepek semua panjang sangat pulak entry ni kang...so aku tunjuk beberapa je lah ye...selebihnya korang tengok sendiri blog Sue Haida...  :)






Anda berminat untuk mendapat khidmat edit/buat blog daripada sue bolehlah PM facebook su:   

URUSAN TEMPAHAN 
SEMUA URUSAN TEMPAHAN HANYA MELALUI PM FACEBOOK SUE 
WAKTU OPERASI : 11 PAGI-11 MALAM [ ISNIN-SABTU ]
PEMBAYARAN MELALUI : CIMB BANK & MAYBANK


SYARAT TEMPAHAN: 
sentiasa alert dengan pm daripada sue sila berikan detail² tempahan dengan betul kepada sue,sebarang perubahan design terlalu kerap melebihi dikena cas tambahan.kesianlah kat saya yang bersengkang mata ..heee..InsyaAllah sue amat jarang mengenakan cas tambahan. 


SERVIS UMIESUEstudio

A) PAKEJ EDIT BLOG RM50
B) PAKEJ BINA BLOG RM60


SERTAKAN MAKLUMAT DIBAWAH:
link blog:
password :
email :
tajuk header :
kata-kata/maklumat di header : JIKA ADA
warna tema :


 SILA SERTAKAN GAMBAR YANG BERKENAAN UNTUK DILETAKKAN DI HEADER/WATERMARK/BANNER (JIKA ADA)


Boleh jugak PM page Sue and tengok hasil² kerja Sue...klik link bawah ni k...
https://www.facebook.com/UMIESUEstudio?fref=ts


Happy makeover!! bye! (^^,)





Terima kasih sudi membaca!

7 comments:

SweetLikeWhat said...

lawa header baru merah!

eima said...

kemas dan lawa ...dah lama dah prasan keh keh

Afidah Azmi said...

Merah mak ngah..
Merah tanda berani kan Yana..

Hafiz Rahim said...

Untung la ada header.. blog aku takde header. Plain gitu je. hehehe

ahkak gojes said...

wah..nt nak hubung cik su la

Diana Rashid said...

memang cantik dan kemas..suka rumput2 tu..:)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yana,
info berguna :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015