Jun 30, 2010

Banyak Rupanya Jawatan Kosong




Aku tak ingat apa yang aku search tadi....end up terjumpa webiste yang mensajikan pelbagai iklan jawatan kosong tak kira dari sektor swasta atau kerajaan....pergghhh aku ingat zaman kemerosotan ekonomi tak ramai majikan nak ambil pekerja baru....pecat mungkin banyak.....huhu~

Bukanlah aku tak suka dengan kerja sekarang, cuma tak salah kan kalau aku ada niat untuk maju ke tempat yang lebih menjamin masa depan aku ^_^   Lagipun aku rasa ramai kawan² kat luar tu tengah pening nak cari kerja apa, kat mana....kan kan kan??

Antara syarikat yang mengiklankan jawatan² kosong tu ialah seperti Petronas, Malaysia Airlines (MAS), Proton Holdings Bhd, CIMB Bank dan banyakkkkkkkk lagi!!

Bukan calang² company kan.....

Anda boleh melayari website berikut::




Selamat maju jaya to all!! \(^_^)/





24 comments:

Lya Colours said...

saya pny password utk job msia da lupa
call org office tuh mcm haremm perangai
menyampahh

ARC™ said...

bagus r website ni. tp competition mesti tinggi gile

dotblogspotdotkom said...

banyak rupanye?.... salah satu rupa jawatan kosong nih... mcmne?..huhuhuhu

TQ fren..

y@n@ M!B said...

:Lya Colours:
utk web ni xperlu log in jobmalaysia pon..=)

y@n@ M!B said...

:ARC™:
mmg tinggi la..tgk user yg currently on9 pon nak dekat seribu..tp cuba je la kn, mana tau rezeki =)

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom:
slh satu rupa mcm ben sepuloh..ngee~

POSH76 said...

nak check it out mana taw ada keje & salary lagi bess...hehe

NiZaM Limited said...

best website ni..dah usha gak..
untuk jawatan kosong kat sektor swasta n kerajaan..pasal tu nmpak bnyk kekosongannye..:)

syahira ariff said...

nice sharing
sumer syarikat2 gergasi dkt malaysia
sis da apply?

rAy jR...@...Aliff said...

okekkk..jom apply..hahaha

Mr feckry said...

banyak sebenarnya..rezeki tuhan ada dimana2

JULYA said...

mesti try nih. tq yana

y@n@ M!B said...

:POSH76 :
yup mana tau ada rezeki..cuba je =)

y@n@ M!B said...

:NiZaM Limited:
yup oke la tu maknenya ada lg peluang utk cari keje len =)

y@n@ M!B said...

:syahira ariff:
erm xde jwtn yg sesuai dgn sis aa..huuu~

y@n@ M!B said...

:rAy jR...@...Aliff:
kamu tu da keje kt tpt best boleh relek je lg..ehehe~

y@n@ M!B said...

:Mr feckry:
yup btol..kena rajen usaha je =)

y@n@ M!B said...

:JULYA:
ur welcome =)

lionteen said...

thx yah..
lionteen tgh mncri ni..hehe

meoyot said...

erm ni laman mencari kerja.

ada tak laman mencari jodoh...

kecian kat pokcik nie

anes said...

waa...info yg bes dlm kegawatan eko no money ni..time kasih byk2..

y@n@ M!B said...

:lionteen:
ur welcome..gud luck! =)

y@n@ M!B said...

:meoyot:
ada kot..search kt gugel ye..ngee~

y@n@ M!B said...

:anes:
huhu ur welcome =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015