Jun 15, 2010

World Cup, Facebook dan Zionis

Before ni kita digemparkan dengan kekejaman Zionis menyerang kapal Marvi Marvara yang membawa bantuan kemanusiaan ke Gaza...Seluruh dunia marah dan membenci tindakan yang tiada perikemanusiaan itu...

Kini.....

World Cup bermula...adakah perasaan marah dan benci anda masih ada??

atau

tunggu world cup habis baru sambung balik rasa marah dan benci itu (-_-")

Adakah kejadian menyerang kapal Marvi Marvara yang secara kebetulan tarikhnya berdekatan dengan World Cup adalah dirancang, kerana mereka tahu World Cup dapat mengalihkan tumpuan manusia daripada kekejaman yang mereka lakukan??

hurmmm kalau nak tengok pada kebetulan memang banyak kan....orang kata kalau dah benci tu, semua benda akan dirujuk kembali dengan kekejaman Zionis...

Aku menulis ni bukan nak kata aku bagus, bukan nak kata World Cup tu haram, tapi sebagai kesedaran agar orang² Islam di dunia tidak hanyut dan lali hanya kerana World Cup cuma berlangsung 4 tahun sekali....maksudnya korang tengok World Cup, tapi kempen mem-boikot barangan Israel tu tetap dijalankan oke!! Sila jangan salah faham dengan maksud aku ^_^

Ayah aku pun tengok World Cup...kadang² dia tak sempat nak balik rumah dia minta kami record kan untuk dia..nasib lah kat rumah ada Astro Max...senang beb! rekod je cerita yang kita suka, kalau tak sempat nak tengok siaran langsung pun tak kisah..janji kita rekod je...macam tengok DVD gitu...lalalala~

Lagi satu kat facebook sekarang siap ada design jersey kita sendiri lepas tu make it as our profile picture...hebat facebook nih..memang mengikuti perkembangan dunia sungguh!

Tapi aku punyer jersey ada maksud dua dalam satu...tettttttttttttttt~







:: MIAHAHAHAHA~ memang superb oke jersey aku..tidak ada dijual di pasaran even uptown and downtown pun tarakk!! ::




Then lepas buat jersey sendiri korang suruh la kawan² korang pun tukar profile pic...nanti jadi cantik aa page korang cam dak encem ai nyer profile....weeeeeeeeee~ \(^_^)/







:: doesn't it looks pretty?? *wink²*  I mean korang tengok la display friendlist dia tu kan..sume gambar jersey je..daripada serabut gambar posing² bersepah kan...MIAHAHAHAHA~ ::




Jadi untuk membuat jersey dengan nama korang sendiri boleh lah klik link di bawah

http://apps.facebook.com/worldcupjersey/



Selamat menonton bola sume!!! aku sokong team yang kuat je macam Jerman ke...wakakakaka padahal tak tengok pun match dorang...yang aku tau dorang menang...lalalalalala~

Dan pastikan kalian menonton dengan jiwa yang bersih..toksah lerrr men judi..tak kemana pun duit haram tu...akhirat sok dengan korang korang sekali kena bakar, bukan takat duit je dibakar...muehehehe~

peace peace peace NO war!! \/(^_^)





20 comments:

dotblogspotdotkom said...

ntah le..... pakcik pun tka paham.. macam memain je... huhuuh

sugar2 kapas strawberry said...

hmm 2la...kita ddok sebok2 sal gaza tiba2 ad world cup plk..sume ni mmg da drancang kot

meo_kaka said...

suke tgk gaids2 yg pakai jersey... macam seksi je :)

zafa said...

sugar2 kapas strawberry : world cup mana ada di rancng.memang setiap 4 tahun sekali la..

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom:
huhu yelah pacek =)

y@n@ M!B said...

:sugar2 kapas strawberry :
serangan tu maybe dirancang..tp world cup je fix 4 thn sekali =)

y@n@ M!B said...

:meo_kaka:
haha boleh tak si meo ni suka tgk awek pakai jersey..huhu~

black_mel said...

sokong pasukan mana?yup2..zionis suck...x berperikemanusiaan..

aziera.illina said...

zra pon dah tuka pkai jersi
men tuka2
hehehe~

y@n@ M!B said...

:black_mel:
sokong korea..hehe~

y@n@ M!B said...

:aziera.illina:
hehe best kan =p

syahira ariff said...

wah
thnx for sharing
sy suka argentina
go tevez
harks

Mr feckry said...

gua tetap dwengan argentina

POSH76 said...

nasib baik tak minat world cup...yahudi ni mmg jahanam!!!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

dah wat jersey satuu.

dah agakkkk dah. mmg bende gini akan berlaku.

y@n@ M!B said...

:syahira ariff:
wah layan bola gak..hehe..argentina pn terer gak =)

y@n@ M!B said...

:Mr feckry:
mlm ni kompem lyn bola nih..huu~

y@n@ M!B said...

:POSH76:
huhu sabo sis sabo =)

y@n@ M!B said...

:miss lolly a.k.a luvfareda:
yeah..buat jgn xbuat ^_^

niesz said...

haha..comey gak tgk jersey2 tu kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015