Jul 16, 2009

Rezeki staff Bahagian Demografi

:: aku pn xtau la ape relevannye gbr ni..wawawa ::


Rezeki apakah yg aku maksudkan???adakah kami dpt durian runtuh??duet??(ape maksud durian runtuh sbnrnyee..haha..) cuti selama seminggu tapi gaji still jalan??cuti raya dipanjangkan??adakah kami menang jab. terbaik di jab. Perdana Menteri??wakil Poco-poco??hahaha..merepek dh aku ni...


Sebenarnyeeee aku saje aa nk story, nk kecow kt seme yg tgh hr semlm ade staff kt opis aku ni lanje mkn seme owg dlm dept. aku ni haaa (Demografi dept.)...akk ni aku xtau name die ape dpt anugerah cemerlang so die pn melanje seme staff kt dept. ni...huhu...semlm punyer cite ghopenyee..ish3

Fatotnyeee aku nk pose ganti semlm, tapi sbb aku da dpt info pasal makan2 free ni sejak ari isnin ke selasa tah...xingt lak aku..soooo aku pn batal kan laaa niat aku nk pose..hehe..sempat lg ni nk ganti..insyaAllah...

Makanan yg disediakan sgt la sedap..xtau aa org mane yg msk..janji lidah aku, prot aku leh trime...mmg xsia2 aku tak pose semlm...wahahahaha...


Mcm2 lauk yg ade, ayam msk kicap, udang msk sambal, sambal belacan, ulam2 and daging msk kuah ape tah..haha..tp sedap aa...beverage is bandung+soda aku kureng berminat rase die..huhu..
Buah dorg bg tembikai, kueh2an pon byk..ade yg aku xtau name so aku mls nk type...hoho..kowg nengok la sendiri ye dlm gbr tuuuu....



Syukur dpt mkn free..hehe..maceh la pada org yg lanje and seme yg terlibat menjayakn mkn2 ni..protku mmg kenyang sgt mkn makanan ituuu....Alhamdulillah....


Aku arap akn ade lg mkn2 cenggini..hoho..


*nota pendek* dak encem kate kalo keje gomen ni mmg byk mkn...asal meeting je makannnnnn..xpn ade org lanje...huhu...fatotlaaa prot die maken membesar dgn pantasnyeeeee...pehtu ade ke die slhkan aku sbb bile ngedate je musti nk makan...apola dak encem ni..ish3...meh ks sket lemak2 tu kt yana meh..hohoho...


p/s: mase aku tgh search2 image kt google, tetibe aku ternampak lak gbr ni..aku xpnh tgk lg...so saje aa nk ngepost gak kt cni utk tatapan seme...wokeysssss....

:: Maha Suci Allah..aku xtau aa ni gbr superimposed ke real...yg fenting die 'Amazing!!'
bg yg xpnh smpi putrajaya tu, ni la masjidnyee..ramai org lepaks2 cni di mlm hr sbb view die chanteq ::












4 comments:

PHIRDOTE said...

merepek je..hahaha

chipsmore said...

bandung+soda= mabeles!

sedap la...np x suke??
maybe yg buat tu x sedap kot..
xreti wat maybe..
tp if sy balek kg..
uncle sy wat mmg sedap ;)

y@n@ M!B said...

:phirdote:
ape yg merepek??=)


:chipsmore:
ntah la..maybe bkn taste i kut..
rase die mcm felik je..huhu..^_^

Kojack de Alloohaa said...

ha'ah la..ak musykil..apa motifnya gmba 2..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015