Jul 4, 2009

Bowling..fav. sportku...lalala~~



Da lame gak aku x jejakkn kaki kt tpt bowling ni, ape lg nk pegang bola die aku xmampu lg nk bli bola sendirik..niat tu mmg ade..huhu Kwn2 aku yg ade minat yg same cam aku ni seme da bwk haluan masing2. Seme bz dgn kerjaya masing2...windu kowg weiii!!!


Semlm, tetibe dak encem ajak aku ikut die lepak dgn dak2 TPC (thepersonaclub).
Memule aku cam mls, aku ingt nk ajk die tgk wayg je..cite Ice Age..
Tp die kate nk join gak TT (teh tarik time--rasenye..hehe) dgn dak2 tpc tuh..
Die kate maybe ade men bowling..
Aku pon dgr je perkataan 'bowling' tuh lajuuuu je aku setuju nk itot dak encem...muakakaka...

Kitowg gerak dlm kul 8.30pm cemtu, kumpul dkt area KFC kt Metro point...aku xhengat lak brape kete yg ade, tp dlm 12 org cemtu yg join TT ni kire mini tt je ni..

Kitowg smpi sane dlm kul 8.45pm cemtu dkt je rmh aku n dak encem dgn metro point tuh..
Smpi2 je, kna lak tggu owg len bagai.
Kunun2 nk gerak masok dlm metro point tu reramai aa..adesss...ade la dlm 30 mnt tggu seme owg yg nk join TT tu smpi c2..haish..letih aku diri.
Nk duk dlm kete kang owg kate 'awek ujang nick dak encem dlm tpc ni sombong' So aku pn duk la luar beramah mesra dgn seme owg kna jage beb air muke pakwe..huhu..
kaum hawa xramai pon dtg ade 4 owg je t'msk aku.
Ade gak yg bwk ank, bini die pon ade okeyss so aku memain dgn ank die je la..
kiut...huhu

:: name die Danish (btol kut eja ni..lalala) ::



Sesmpi je kt tpt bowling tuh, ramaiiiinyeeeeee manusia.
Ade yg wat tournament, ade dtg dgn famili, kengkwn, etc..etc..
Naseb laaa si Ayoi (slh seorg dak tpc) da booked awl2 lane kt c2..


:: view dr lane2 we ols ::


We ol amek 3 lane...Men 2 game sowg...
Wpn da lame x men, markah aku tetap di paras OK!!! maknenye lebey 100 poin laaaaaa..huhu..


:: ni markah utk 1st game..aku klh dgn dak encem..isk.. ::


Dak encem ni leh thn markah die skrg..amboih3...wpn tgn die saket, manTOP gak markah die time tgn x saket asek aku je menang..felik2..


:: dak encem a.k.a Ujang-->135 poin..grr.. ::




Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................
utk game ke2, kebiasaannye aku akn menang...tapiiiiiiiiiiiii laghik
kali ni markah aku dgn dak encem.....ermmmm.......


:: same la plak markah aku ngan dak encem ni..ish3..musykil2..xkesah la kn, janji aku xkalah dgn die..huahuahua.. Si ayoi tu manTOP gak die men..ade style..bola spin2 laghik..huhuhu...::



p/s: Markah org len aku xamek lak sbbnyeeee aku ni bkn lerrr ahli tpc.
Aku follow dak encem jeee. Biasenye dorg ni mmg ade yg akn bwk camera utk diupload kt galeri kt web tpc tu.. Sooo camera aku ni utk tatapan aku je laaa...wokeyysss...




Pas men bowling, mcm biase la 8tvt dorg ni musti mau lepaks kedai makan..gossip2-ing, rokok-ing, makan2, minum2, borak kosong etc..etc..huhu...
Jadik, we ol g je kt restoren terdkt..blakang Metro Point tu je..Restoren mamaks..ape tah name die...lalala~~~


:: ni la 'the gossip guysss' dlm club neh..erk..dak encem aku pown tergolong skalik??ish3.. ::



p/s: pitriiiiiiii...jgn maraaaa aaa aku edit gbr kooooo...ahak!!! guro2 jeeeee...lalala..(korek2 idung)




Lame gak lepaks kedai mamak tuh smpi xsedar da kul 12am...ish3..
Dlm kul 12 lebey cemtu br la seme bangun dr kerusi masing2 utk balek ke rmh
masing2...mak aku pn smpi call soh blk cpt..haha..xelok ye ank dara kuar smpi tgh mlm cenggitu..ish3...
pada ank dara di luar sane...sile jgn contohi aku...not allowed!!


Peace no war!!!














4 comments:

lionteen said...

wah..
lm sudah xmen bowling..

igt smlm nk men boling..
tp adik2 sume xstuju lak..

chipsmore said...

jom la lawan bowlinggg...ngeh3x ;)

y@n@ M!B said...

:lionteen: kalo adk2 xsetuju meh lwn ngan yana meh..lalala..~~


: chipsmore: jum2..men kt alamanda @ mines syok gak..Klu Mines murah sket..hehe..

y a n said...

hello , i dah follow ur blog .. hit me back .. im just random blogger :P http://uglynote.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015