Jul 28, 2009

D.E.M.A.M, Takde M.O.O.D, J.E.L.E.S????



Adoiii..skt btol pale hr ni...bgn pg td tetibe idung tersumbat...Rasenyee semlm @ mlm td xde lak ujan kn..tp pg td sejuknyeeeee...dh la opis aku ni mcm duk dlm ais...isk

Pas mandi je trus bersin2 bagai nk tercabot idong...adoiiii....rase nk mc je..tp nnt wugi aa duet gaji sbb gaji aku kire per day..part time la katekn...huhuhu..

Tp seyes aa aku sgt xlarat nk keje ni..nk tido je..wuuu~~ katilku da memanggil2...syoknyeee tido...isk3...

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



:: Ekin AF3 ::


Mcm felik je kan aku tayang gbr minah ni...Sila ikuti alkisahnyeee....

Semlm aku ade konflik 'hubungan' dgn dak encem (cam klaka je name). Aku mara die sbb die amek gbr peluk2 dgn Ekin AF3 ni(actually Ekin tu yg pelok die). Time dorg amek gbr aku xde kt tpt kejadian sbb time tu dak encem kt bkt jalil ade car show terbyk xsilap. Msk Malaysian Book of Record (byk club kete join), aku lak g gombak, biznes purposes...Mulenyeee dak encem saje aa pggl si Ekin ni nk amek gbr same.normal la bile jmpe artis wpn die TAK FEMES...tetibe die wat aksi 'PANAZZZ' lak kannnnnnn..not Allowed la BRO!!!


Aku pn xsangke Ekin tu adalah seorg yg sgt gedikz sbb dl aku ske gak tgk die kt AF..tp ble die da wat cemtu aku trus BLACKLISTED die!!! wahaha...suke2 je kn nk peluk2 laki...kut2 org tu ade penyakit berjangkit merbahaya ke (ade ke penyakit tu?), H1N1 ke, haaaa kn da dpt penyakit free je...aku x save lak gbr tu kn leh tjk kt kowg cane gedikznyee si Ekin tu...sbb aku soh dak encem delete je gbr tu..wat saket mate je...eeeeiiiii!!!! tu br pakwe, kalo suami???!!! tettttttttttttttttt....................lu pikir la sendiri.........

Tetibe gak aku trus rase die tu huduh glerr, pompuan kg. yg culture shock ble da dtg bandar, ape lg jd artis...huh!!! (sori la kalo ayt agak kuang ajo, rasenyee mane2 gurlz pn xske kut tgk boys dey'all menggedik dgn pompuan len kn and title 'artis' is not a green light to do such'nasty' thing--tp kalo fasha sandha wat cemtu aku redha je kut...huahuahua...)

Lantak la org nk kate aku ni jeles x bertpt ke, x sporting ke...org bkn tau sejarah silam weols...ade sbb la kn aku nk jeles2, nk mara2 cenggini...aku bkn dak2 sekolah, i'm a well educated gurl so aku bley pk lg baek burok sesuatu mende...xde maknenyee nk bertindak terburu2..wokeysss...

Pehtu mlm td dak encem ajk g tgk wayg kt Alamanda...tgh gado2 pn leh gak die ajk tgk wayg...tu la die dak encem..huhu...
Aku pn layan je la kan..muke haruslah masam mencuka...kunun2 majuk laaa kannn..mogok2 ckit..tp dlm ati mahuuuuuu jmpe....wahahahaha...

Weols tgk cite The Taking of Pelham 123...naseb best cite tu..kalo x, mau lg tmbh cuka muke aku ni haaaa...huhu...
Aku mmg suggest uols tgk cite ni..x bosan..xde mase pn uols nk relek2 or rase mengantok sbb cite die full of actions...suspen tu ade la ckit...





Time blk tu, dak encem pn pujuk la aku..wat gaya ala2 manje gitu kannn, soh picit2 tgn la, ngadu demam la..ololo...ciannn...pehtu tlg pump kn tayar kete aku..hik3..aku mmg xreti pump tayar kete..lalala~~
Aku lak cam biasa, men tarik2 tali..lalala...standard pompuan la ske dipujuk...wahahahahaha....(jgn la die bc n3 ni..mampuih....ffuuhhh2...). Tp aku x nafikan pujuk-memujuk ni mmg slh satu kelebihan dak encem..die mudah turunkn ego die...i loike!!hehe..



Well, at least mlm td je la gado nyeee, no ungkit2 after this...x kuasa lak aku nk gado lame2 psl gbr merepek tu...as long as die da tau slh die and hopefully die x wat lg, aku trime laa kannn appology die...masing2 da besar, we know where we're going through this relationship..so kalo nk kekal masing2 kna paham and forgive each other right??? aku pn xde la perfect sgt...but i'll tried to be the best....perghhh..dlm demam2 pn mampu wat ayt gwang lg...hoho..


Kal
o uols nk tau aku and dak encem has been together for more than 4 amazing years...ramai gak ty bile nk tawen...kuang3...sile jwb dak encem...tu mslh anda utk pk...lalala~~



p/s: xtau nk lunch ape hr ni...xde selera nk mkn..isk...





6 comments:

nenekrock said...

main picit- tangan yeeeeeeeeeeeeeeeeee
wuuuuuuuuuuuuu..apa pun get well soon eh

y@n@ M!B said...

:nenekrock:
eh2...long time no see la kak..huyoo lame btol menyepi..huhu..

akk pn, get well soon gak ye..xmo tension2, stress2 sgt...^_^

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hehee~
cemburu tande sayang..
^_^

get well soon k..

y@n@ M!B said...

:☺[ai][sUmi]☺Chan:
btol3..maceh krn memahami..\(^_^)/

Kojack de Alloohaa said...

haaa..ak pon demam jgak..

amboi skanya dia...hahahahaha...
smoga cpat2 kawen

y@n@ M!B said...

:Kojack de Alloohaa:
g klinik cpt!!
bahye skrg ni H1N1..huhu..
aminnn..\/(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015