May 22, 2009

Tag dr Nenekrock

Mekaceh pada akk 'nenekrock' sbb ks tag ni tag pertama aku.. aku sbnrnye xde mood nk wat keje, saket glerr prot neh...waaaaaa...masalah pompuan ye harap maklum nk mkn ubt xde stock la plak, nk g kedai xlrt nk jln..drive pn xlrt so td soh ayh dtg amek..haha...
Sementara tggu nk blk ni, men2 tenet pehtu siapkn tag nenekrock..hehe...slamat m'baca...


1. ambil gambar keychain yang ada pada kunci kereta/motor/van/lori atau apa-apa sahaja kenderaan. (kunci rumah/office tak aci ok)




2. buat ulasan lanjut tentang keychain korang.

Keychain ni membe kolej aku yg bg, name die azura..die bli keychain ni kt penang. Kalo korg pasan ade la name "Penang" kt tengah2 tulang ikan tu..hehe..da lame gak die bg keychain ni, dlm 2 thn lps xsilap. Tu yg da berkarat2..hehe..nk buang syg...org bg beb, mane bley buang2 kn..len la kalo da lunyai..hehu..nk kilatkn kna bli bhn pengilat silver tuh, tp mls nk bli sbb rase m'bazir lak..haha..bia je la kn, lgpn bkn ade org nk tgk..tp tetibe dpt tag cenggini lak..adeh la..
terasa gak segan nk post gbr keychain ni, tp lantak la..aku syg keychain neh..hehe..



3. nyatakan juga jika ada memori atau kenangan indah pada keychain tersebut.

Alemak mane ade memori keychain neh..membe aku je yg bg..tu pn die bli sbb die ade ikut tournament bowling, MAPCU, under kolej kitorg kt Penang..
Erm..yg maybe jadik memorinye, keychain ni da berkarat sbb da lebih 2 thn and aku ske sgt keychain ni mcm mane aku ske tn yg memberi..hohoho...windu kt zura..lame glerr xjmpe..isk..










2 comments:

nenekrock said...

yo babe well done ko buat jg tag ni eh
terharu akk sbb ko sudi buat demiiiiiiiiii akk

babe buruk2 pn ia sgt berharga ok
itu adalah sebuah tanda persahabatan
kalo akk evn pth pon akk snggup simpan
=D

happy wekeend dearrrr
jgn lupa bertunku baik tuk
period pain

y@n@ M!B said...

hehe mekaceh la sbb sudi men'tag' sy..
sy mmg jenis smpn brg org bg (sentimental tu)heee..

adeh, mane lak nk cr tugku kak oii..sy minum air gas je, xpn tdo je..hohoho..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015