May 24, 2009

Tag dr Miz Effa


Sementara tggu nk g kenduri ni aku usha2 la blog. Tetibe dak effa ni mengetag aku plak..hehe..so aku akn cube jwb dlm mase 15 mnt je.gud luck for me...lalala..Neway mekaceh ye effa mengetag sis...

Dengan bacaan Bismillah aku memulakn jwb tag neh..mcm ssh sgt je tag ni..haha..

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Tp sbnrnye aku xsempt nk abeskn jwb tag ni sbb pjg sgt..haha..jd skrg kul 8.23pm aku sambung jwb tag dr miz effa neh..td stop smpi soklan no 16 je..hehe..


1)Bekas kekasih saya adalah..
Tiada sbb yg skrg ni kire 1st love...chewwahhh!!

2)Saya sedang mendengar..
Bunyi kipas mcm bunyi kucing, kipas lama la katakn, bunyi org bertukang org dpn rmh aku ni tgh renovate rmh die...hahaha...

3)Mungkin saya patut..
Cari keje len sbb keje skrg ni xde kna mengena dgn course yg sy amek time blaja dl..isk..

4)Saya suka..
Men pet society and farm town kat facebook!!!

5)Sahabat-sahabat saya...
Mcd name btol die diana, Dayah sorg dayah(ex-smkss),sorg lg dayah(kliuc), Mell, Maryam dan ramai lg..^_^

6)Saya tak paham..
Mcm mane org yg hanya wat biz MLM bley jd jutawan...nk gak jd cam dorg..lalala

7)Saya kehilangan..
Tpt sy mengadu pada 10 April 2007

8)Ramai yang berkata..
Muke sy dgn dak encem same cam adk bradek...wahaha...dorg rabun kut..kekeke..

10)Cinta itu adalah..
Give and take, to sacrifice something bkn maruah & harga diri ye, jgn slh tafsir
(nape xde soklan no 9??pelik tol tag cik effa neh..huhu)


11)Di suatu tempat, seseorang sedang..
Tido dgn dengkuran yg sgt kuat...kuang3

12)Saya akan cuba..
Menjadi seorang yg luar biasa!!

13)Ayat SELAMANYA membawa maksud..
Tiada apa yg kekal selamanya melainkn CINTA pada Allah...br lps tgk cite syurga cinta la ni kuar ayt camni...hehehe..

14)Telefon bimbit saya..
Same dgn hp org jht dlm cite The Mall Cop..ade kena mengena tak??heee

15)Bile saya terjaga..
Sy akan tgk jam kt hp pehtu sambung tido blk, lg 5-10 mnt br bgn....hahaha...

16)Saya paling meluat..
HIPOKRIT, BACKSTAB!!

17)Pesta/parti adalah..
Something yg happening, utk org enjoy2 dgn kwn2..hehe

18)Haiwan yang paling comel penah saya temui..
Kucing..meow2..

19)Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah..
16 sbb time tu TEENAGERS la katakn, mude remaja..time tu rase life is simple..^_^

20)Hari ini..
G kenduri membe dak encem, kt s.alam, pehtu g tgk wayg cite monsters vs aliens n3 akn dtg aku cite psl weekend aku yek..

21)Malam ini saya akan..
Tdo awl sbb sok pg keje...wahahaha

22)Esok pula saya akan..
G keje cam biasa..apo punyer soklan ni..ish3..

23)Saya betul2 inginkan..
Sebuah kete BMW 7 series mcm dlm cite Taxi tu...lalala

24)Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..
Sy rase muke cam pelik sket sbb pakai selendang biase pakai tdg 4segi yg biasa tu je..kahkahkah

25)Pusat membeli belah atau arked permainan..
Erm...biasa g Mines@ Alamanda je..sbb dkt dgn rmh..g jauh2 bazir duet minyak je..hehe..

26)Makanan barat atau jepun..
I like western better than japanese sbb mknn western seme dimasak..apakah??

27)Bilik yang terang atau gelap..
Terang!! takutt gelap2..hehe..unless time ramai org dlm bilek tu...

28)Makanan segera adalah..
Tidak bagos utk kesihatan dan menggemukkan kecuali org2 yg genetiknye mcm aku, mkn la ape pon mmg xkn gemox

29)Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang..
"yana nk tls blog dl ni, nnt kte borak k" kataku pada dak encem...

30)Siapa yang anda ingin tag..

a) Adekku - Min a.k.a ana_jundullah
b) Nenekrock
c) Pakcikdot
d) Mr Azman Shah
e) Dodo a.k.a Dayah







1 comment:

e f f a said...

hehe thx sis gak sudi mjwb ;)
sis add ler kat facebook..
sombunk oh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015