May 29, 2009

Lagi Tag dr nenekRock...

b4 aku jwb tag ni, meh aku nk intro sket psl akk nenekrock neh..ehem2..
pada suatu zaman yg tidak diketahui tahunnye akk ni senior aku time sekola dl beza umo kitorg 2 thn..kui3, tp aku xpnh knl die..knp yek??haaa sbb die xde skandal dgn aku dl...wakakaka..tp mmg jodoh aa jmpe die kt blog plak kn..ngehehehe..best kwn ngan akk ni sbb die sgt becok peramah and aku harap dpt jmpe die akk nk lanje mkn Nando's kt Mines (ske 2 je wat statement sendirik..lalala)

Mesti korg ade t'pk, sapekah gerangan akk nenekrock itu??yg knl tu xyah aa kecoh kn, aku ty utk yg xknl jek..nape die dipggl akk??adakah die mude??adakah die nenek yg mmg rock??atau adakah die seorg gadis biase je, yg gune nick nenek??hehehe..

Nah!! amek korg muke nenekrockwat suspen je


::dgn ini sy pn "rompak" gbr akk juge..miahahaha...::

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Tag kali ni sgt unik & ringkas..terjemah kn name sendirik dgn name jepang jepun..hoho..sgt menghiburkn w'pn pc aku lembab tahap israel, aku gagahkn juge minda utk siapkn tag yg simple mimple nieee...lalalalala..kalo korg rajen, try la wat, pehtu post kt blog kowg yek..hehu..^_^


Huruf2 ni mewakili perkataan dlm bhs jepun ye, mcm da vinci code gitu..^_^

A - ka----F - lu---- K - me---- P - no---- U - do---- Z - zi

B - tu----G - ji----- L - ta----- Q - ke ----V - ru

C - mi----H - ri ----M - rin ----R - shi ---W - mei

D - te----I - ki -----N - to----- S - ari---- X - na

E - ku--- J - zu ----O - mo ----T - chi---- Y - fu


nama panjang:

S-I-T-I
L-I-Y-A-N-A


after convert to jepang word:

ARI-KI-CHI-KI
TA-KI-FU-KA-TO-KA


-----------------------------

nama pendek:

Y-A-N-A


after convert to jepang word:

FU-KA-TO-KA





1st time nengok name aku transform jadik cenggini..haks3!! b4 ni name aku sdp sket "ishimaruakira"

pasni korg pggl aku, 'toka' je la yek..bwahahahahahaha..!!

gilo dh nieee...tata...



3 comments:

e f f a said...

nice oh..
mau curik tag nie..
heheh bole x sis yana???
(batting eyelahes)

nenekrock said...

tokaaaaaaa oooo tokaaaa
how are u tokaaaa
kekekekekkeke =P

tah pape tah jepun words ni
o taukan sejenis animal tuka mcm ikan pari tu
tapii ia bersaiz kecil hahahah
sedap tu bila bakar dia nasib baik convert x jadi tuka hehe

amboiii amboii
tiru akk nmpakkkk cilok gmbaa ehhh
nasib akk angap ko adik akk
kalo idakkk jam2 ni jg akk suh ko belenja
kerang bakar kt area sony tuhhh
lamo dh akk x pekera kerang nii

y@n@ M!B said...

effa::Sile la amek..akn ku komen nnt..huhu..

nenekrock::yes miz KUTATAFU ahaks!! name sy laie canggeh aa kak..hoho..
eh akk kn nk lanje sy nandos..x ingt ke??^_^
pas akk lanje sy nnt sy lanje aa akk kerang (busuk) kt sony tuuu...lalalala..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015