May 3, 2016

Izeara Xtravaganza Produk Kurus Pilihan Siti Nordiana

Assalamualaikum...


yaa siapa tak kenal dengan Siti Nordiana kannnn....juara Gegarvaganza tuuuu...aku start minat dia dari Gegarvaganza lah....hahaha


Dari situ aku stalk lagu² dia dari zaman dia bujang, muda mudi....pastu terperasan body dia tu dari dulu sampai sekarang dah beranak pinak tetap maintain je...eh normal kot wanita lain mengkagumi body wanita lain....ke aku je macam tu?? ngeee


Pastu stalk pulak IG dia....


RUPA-RUPANYA....ni lah rahsia Siti Nordiana maintain selimmmm....guna produk Izeara Extravaganza yeee....hurm hurm


Antara caption Nana yang buat aku terkagum and rasa gatal tangan nak cuba jugak produk Xtravaganza ni 👇

"Ramai dok kata apa rahsia maintain berat badan tampil ramping walau buzy dengan kerja kan. Haaa .Nana gunakan Serum Izeara Xtravaganza ni, nak kata siang mlm sapu Serum Izeara Xtravaganza ni, kadang² miss jugak.. Tapi kesan dia mmg powerlah..hehe So memang Recommended produk Serum Kurus Tak Panas & Wangi ni Dari Izeara Xtravaganza.. Lagi 1 nana nk pesan, kalo lepas bersalin mmg bagus sgt² pakai Serum Kurus Izeara Xtravaganza ni tau.. Pakat² sapu serum Kurus Izeara Xtravaganza ni siang mlm ya..mmg kurus habis uolls ni."


Nampak tak part "kadang² miss tapi result POWER??" nampak tak???? ohemjee memang sesuai untuk bangsa tak reti disiplin macam aku....haha yelahh bukan sesaja taknak konsisten sapu² ni tapi busyyyyy dengan anak² lagi, kerja lagi....hehe


Jom kita kaji lagi apa kebaikan² Serum Izeara Xtravaganza ni....orang nampak luaran aku macam selim melim je kan....orang yang dah beranak pinak je tahu tang perut tu...haha boroi toksah cakap laa....dah kata manusia yang keluar dari perut aku....bukan guli! 😝




Antara Kelebihan Serum Izeara Extravaganza ialah : 
❤ Merupakan serum kurus yang PERTAMA di pasaran yang tidak panas, tidak melekit 100% dan pastinya harga serum ini MAMPU MILIK!
❤ Serum kurus pertama di Asia yang ada Cafeisilane C..Ini adalah bahan yang paling pantas mencairkan lemak di bawah kulit..
❤ Lemak tertanggal dan terhapus dalam masa 48 Jam di mana korang akan kehilangan 6 Inci dalam masa 48 jam..
❤ Melawaskan permbuangan air besar selepas 1 jam menggunakan Serum Izeara Extravaganza ni.. Hilang stretchmark lama dan baru melahirkan sekiranya korang menggunakan secara konsisten selama 7 hari
❤ Lemak-lemak tepu dan degil akan disingkirkan dengan cepat!



Kandungan Bahan Izeara Xtravaganza: 
❤ Stem Cell Formula
❤ Produk 100% Bebas bahan kimia
❤ Produk 100% Bebas Paraben
❤ 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan


Testimoni Pengguna:

Selain Nana, ramai lagi yang dah berjaya dan berpuas hati dengan serum Izeara Xtravaganza ni tau....jom cekidaut antara testimoni² dorang...


 






Memang HANTU betul lemak² tepu ni kannn...biasa dia tu!! hehh


Raya nak dekat ni koranggggg...apa lagiiii? jom lah kurus sebelum raya!! *gesel² bahu shuben* 😝


More info cekidaut IG and FB dorang...nak terus order pun bolehhhh...jom kurus!! 😁

Instagram: @izearaxtravaganza 
Telefon: 013-777 3617




Terima kasih sudi membaca!

7 comments:

Mera Hussain said...

macam best je.. kita pun nak try jugak lah.. peha dah macam orang beranak 3 nie. huhuu

CikNaa said...

wah kemain la testimoni terliur plak nk beli huhu

Chekgu Azrine said...

Hadusss...tergoda ahkak..brp rm dik?

Mama Kembar 3 said...

macam menarik je ni.. jenis tak disiplin tak konsisten gak ni hahaha

hamelia sunita Hamid said...

patutla siti nordiana slim...

Unknown said...

ha produk ni yg bella buat report tu kan..

Zura Adi said...

ha produk ni yg bella buat report tu kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015