Jul 11, 2016

Facial Produk Baru dari Nanowhite

Assalamualaikum...


Baru ni aku sibuk la mencari toner baru...sebab yang lama dah habis...pastu saja gatal nak try produk lain...boring lak tengok produk sama je bertahun² lak tu....bahaha  memang dari dulu suka bertukar² facial product aku ni....Alhamdulillah setakat ni tak pernah lagi dapat efek pepelik kat muka....ngeee


Macam biasa lah port perabih duit aku kat Tesco....sebab dekat gila dengan opis....huhu~   tengah round² tu tetibe macam tertarik lak dengan satu jenama ni....aku pernah nampak laaa orang duk review² pasal produk ni kat internet...cuma tak pernah nak cuba kat muka sendiri....


Entah macam mana tetibe lak kali ni macam nak try jugak produk ni *ecehh* aku rembat 1 set terus! tak menahan kaoo terus nak cuba 1 set....bukan niat asal tadi nak cari toner je ke?? kahh! ๐Ÿ˜ 


Harga pun bukan mahal nau....memang mampu milik ๐Ÿ˜


Ada Halal lagi....hahh lagi lerr konfiden nak mencuba!


Eh korang jangan confuse tau...Nanowhite ni ada 2 jenis....yang aku guna ni Nanowhite biasa...lagi satu is Nanowhite Fresh....menurut seller Nanowhite, beza dua² jenis ni ialah, Nanowhite Fresh ni khas untuk golongan umur 17-23 tahun manakala Nanowhite khas untuk golongan umur 24-35 tahun....gituu~


Jangan tersilap beli oke! ai dah bagitau awal² niii....๐Ÿ˜


Dah almost seminggu pun aku guna produk ni....PUAS HATI! memang rasa fresh sangat muka lepas pakai....


Sebab aku eksaited guna Nanowhite, saja nak cerita cara² guna produk ni jugak....semudah 1,2,3..wohoa!


yang toner tu bukan jenis spray²...kau kena letak kat tangan dulu then baru ratakan ke muka...BEST! sebab senang sangat cecair dia serap ke muka....tak melekit²....lepas pakai toner ni muka aku tak nampak berminyak pun....krim pun sama....paling suka krim ni ada Omega Day Shield  SPF 50++....krim ni pun tak melekit and mudah serap....like 100x!!


ouh hari tu aku perasan kat Guardian ada contest raya (Guardian pun ada kat bawah opis..duhh!)....senang je weh nak join! dah alang² guna produk Nanowhite, join je lah kan contest tu....hadiah pun boleh tahan lumayan...salah satunya free set product Nanowhite! wohoa!


More info korang boleh klik link bawah ni k:


Jangan cakap ahkak tak payung! ๐Ÿ˜




Terima kasih sudi membaca!

14 comments:

idzwa kamaruddin said...

vahvahvah..jangan kata akak tak payung muka comel okeh ! ;)

Lisa Nurulain said...

haritu pergi guardian gak.. terperasan yang ada contest tu

Akif Imtiyaz said...

Fuyooo berseri2 wajah yana guna nanowhite .... makin comel..

Sue Izza said...

mampu milikkan? haaa tak de la mahal pun...

Nina Mirza said...

Yana, samalah...!!
kak nina pun guna Nano White yang ni... paling suka cleanser dia. Lembut dan tak mengeringkan kulit....

Azlinda Azman said...

Balik kg bawa balik ni..kulit maintain je. Padahal kt kg panas lit lit sgt ๐Ÿ˜‚

Izzati Suhaide said...

Comel kak yana.. Makin berseri-seri gituuu. Hehe

mrs kayrul said...

Adoi cam mana nie dah terpengaruh sudah

shasa_fiez said...

Singgah baca! Selamat Hari Raya
Jemput singgah blog :)
Latest post: Ulang cerita raya 2016 - raya tanpa lemang http://shasafiez.blogspot.my/2016/07/ulang-cerita-raya-2016.html

Mohd Azfar said...

Muka cantik ni.., mesti suami hensem

Hanim Hashim said...

Berbaloi keluar duit kalau produk tu sesuai ngan kita kan. Saya guna set nanowhite fresh ... memang ohsem! :)

Reena Sidek said...

Reen guna nonowhite ni juga.. suka bau cream dia.. berbaloi beli set dia..

eima said...

x leh blah komen ujang ...cehh !!


menarik jugak ... kulit yana jenis mcm mak ... licin ja.... ok la main2 tukar2 klu bosan tu takde hal ....

tp ramai review best produk ni

Nadia Johari said...

raya berseri uiii..cantik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015