Apr 1, 2015

Telekung dari MARSqueen

Assalamualaikum...


Aku jarang membeli telekung...rasanya kali terakhir aku beli telekung masa sekolah....sebab zaman kekanak dulu mak aku memang rajin belikan aku telekung baru....especially musim raya....mungkin nak suruh aku semangat bangun pepagi untuk solat hari raya....pandai mak aku psiko sebab dia tau anak dia liat bangun pagi....bila ada baju baru, telekung baru baru laaa mood raya tu berkobar²....lepas subuh terus mandi, siap² nak solat raya....wohoa! :p


But dah besar panjang ni idok ler mak belikan telekung baru....dah berlambak sangat telekung kat rumah....pakai je lah apa yang ada sampai lusuh....huhu~


Then sebelum kahwin for the first time seumur hidup aku beli telekung sendiri....untuk buat hantaran....err dak encem lah yang beli...dah aku yang nak pakai telekung tu....takkan laki lak pakai telekung kann....hahaha~   lepas kahwin ramai lah orang bagi hadiah telekung kat aku....untuk Zafirah pun sama....makcik aku yang bagi hadiah telekung untuk dia...nak harapkan aku?? asyik tak jumpa je telekung yang sesuai untuk dia....hahaha~  Alahmdulillah....rejeki....rejeki  :)


Baru ni ada orang promote telekung kat aku....memula aku tengok macam biasa je...sekali dia kata, untuk anak pun ada! boleh matching dengan mak! omg!! berjemaah pakai telekung yang sama dengan anak??!!! ai is soookkaaaa!!!! ♥ ♥ ♥ ♥


ANGGUN, SELESA, PATUH SYARIAT


holohhh holohhh...sedondon takkk??? pi masjid insyaAllah tak sesat...dari jauh boleh tau tu anak siapa sebab telekung sama dengan mama nya...ngeee~  more telekung ni material dia sejukkkk....dalam masjid kan biasa panas sebab ramai orang kannnn...insyaAllah kurang lah kepala tu nak berpeluh kalau pakai telekung niii....  :)


korang cakap je anak korang berapa tahun and pihak MARSqueen akan suggest telekung saiz apa untuk korang....Zafirah pakai saiz 4 tak silap...besar sikit tapi okay laa....tak ketara sangat pun kebesaran telekung tu...lagipun dorang ni kejap je membesar...so beli saiz besar sikit boleh pakai lamaaaa....gitu~  ^_^




Details mengenai telekung SAFEYYA:
  • TELEKUNG ANGGUN & SELESA MENGADAP PENCIPTA๐Ÿ˜Š

    ๐ŸŽ€Alhamdulillah dah makin ramai customer yang yakin & berpuas hati dgn kualiti material telekung kami

    ๐ŸŽ€Material: Micro Fiber Jersey High Quality 

    ๐ŸŽ€Fully imported from Korea (material & upah jahit)

    ๐ŸŽ€Super Comfy, TAK panas, TAK jarang, TAK nipis, jatuh terletak, cantik terbentuk pada muka & yang paling penting memenuhi tuntutan syariat Islam

    ๐ŸŽ€Telekung AZ-ZAHRA Basic: Double Piping comes with 11 colors yg sgt menawan!

    ๐ŸŽ€Telekung AISYA Eksklusif: Lace Piping comes with 13 colors yg sgt sweet!

    ๐ŸŽ€Telekung SAFEYYA kids: Single Piping comes with 8 colors yang boleh matching dengan si ibu 

    ๐ŸŽ€Sesuai untuk dijadikan:
         ๐ŸŒธ kegunaan sendiri
         ๐ŸŒธ hantaran perkahwinan
         ๐ŸŒธ hadiah (birthday, farewall @ wedding)
         ๐ŸŒธ diwakafkan

    ๐ŸŽ€Harga yang sangat² berbaloi dengan kualiti - worth for money!!



Untuk pembelian korang terjah je link bawah ni:

13 comments:

eima said...

aku pun jual telekung jg tp tak aktif sngat dah .....keh keh

penah jual 100 pasang dalam 1 bulan ...kebanyakan nya yg beli utk wakaf ...
tp skrg ni aku bz sikit tak sempat nak jual .....

Mrs Little Voice said...

nampak selesa dan kiut sangt zafirah pakai...hehehe

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yana,
waaaaaaaaaaaa
nomei zafirah
terserlah 'nur' di wajahnya he3 :)

aizamia3 said...

comel sangat tengok dak Zafirah ni.. ;)

Liyana said...

alolo.. omey sgt zafirah tu ha :)

idzwa kamaruddin said...

ala homey nyer zafirahhh..!!

err..daku pun sama telekung yg ade telekung hantaran dgn telekung sebelum dpt hantaran jek..

err..pintu almari dah kenapa?hihihii..ternampak plak!

Fazleyatul Aini said...

good girl zafirah

EZAN IDMA said...

alahai comel je zafirah

Mat Remos said...

nasib baik kita boboy. kalau x dh beli. eh hahaah

mrs kayrul said...

alahai comelnya zafirah

Ainul Mustafa said...

comel je telekung kanak2 tu. tp dah ada utk anak kita. tunggu besar sikit baru beli lagi

MissNadia said...

wow.. menarik ekk telekung ni.. good

SweetLikeWhat said...

cutenye zafirah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015