Apr 21, 2015

Happy Birthday Qaleef!! ^_^

Assalamualaikum...


Sabtu lepas aku memenuhi jemputan Aty untuk menghuru harakan besday party anak sulung dia, Qaleef....dah lama tak nyemak rumah Aty...kebetulan memang takde aktiviti lain hari tu....dak encem pun senang hati je nak pi....sooo hoorayyy!! let's partayyy! ^_^


Majlis start pukul 3-6pm....idok ler aku datang tepat pukul 3pm kan...segan pulak jadi orang terawal...kehkeh~   so dalam pukul 3pm gitu baru gerak dari bangi....berhenti kat AEON Rawang beli hadiah....kantoi di situ kat mana aku beli hadiah Qaleef...kahkah~  :p


Elok je keluar AEON hujan turun....boleh tahan lebat...nasib la boleh park kereta depan rumah jiran aty sebab jiran dia memang tengah takde kat rumah time tu....


Sementara tunggu hujan berhenti kita melantak lah dulu sambil snap² gambar....sedap kuih muih tu....nak melantak banyak sangat senak perut pulak....aku tak diet tauuu....tapi memang takleh nak sumbat banyak² sangat...kena makan sikit², tapi kerap...giteww~  :)


tema hari tu merah...based on kartun Cars....tapi aku tak baca bebetul invitation Aty so tak perasan warna tema...belasah je pakai baju warna apa pun....hahaha kalau tak mesti cantik dah bergambar dengan khemah...eh! >_<


event² camni je aku gigih pakaikan Zafirah gaun....kalau tak aku lebih prefer sarungkan dia jeans and t-shirt je...nampak simple....aku suka fashion yang simple².....hihi~


mak 'pengantin'....alolo gemoknya aku...kalah makyong yang dah 8 bulan hoii!! ko makan ke idak Aty?? hahaha~


Birthday boy tak jumpa....sibuk main kat playroom tingkat atas...idok ler aku naik atas kan kang Zafirah sawan dia takmo balik pulak...so duk je lah bawah dendiam....main apa yang ada je...hahaha  :)


kak Ameris...first time jumpa ya Allah sweetnyaaaa!!! ♥ ♥  nice to meet u kak! one day saya kena order jugak lasagna akak! ^_^


hah tu belakang tu besday boy...seminit je kot dia turun bawah...pastu naik atas balik...ramai kengkawan dia kat atas agaknya....kat bawah kengkawan mama papa...boring lah kan? huhu~


ros anis pun adooo...selamba kacau orang tengah nyusukan anak...ngehehe~   :p


Ramai jugak bloggers lain yang Aty invite...tapi tak dan nak selfie dengan semua orang...ada yang dah balik awal...gitu...


Thank you Aty for having us! happy bornday Qaleef....semoga membesar jadi anak soleh kebanggaan ibu ayah....sok dah besar jangan lupa baca blog aunty....bahaha~  :p


k tu je nak cerita...bye! (^^,)



**********************************************************************************************


IKLAN:

-Ephyra-

-Skinbar-



CANTIK > SIHAT > KURUS = EPHYRA!


jom order laju²! harga kasih sayang untuk korang!





Terima kasih sudi membaca!

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Happy Birthday Qaleef

Syafik Kamaluddin said...

happy belated birthday to her. hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

x sempat nak pegi besday qaleef hr tue

idzwa kamaruddin said...

happy birthday qaleef!

Puteri Beribiru said...

bestnya gi partay partay cenggini!
merapatkan hubungan silaturahim gteww..hikss~~

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yana,
alolooooooooo
sweet zafirah
barula gegirl sejati he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015