Aug 3, 2009

Kawanku dpt B.A.B.Y laghik...weee~~~



Cute kn baby dlm gbr tu....Tu la ank pada kwn aku time sekola dl, Farah Nur Arina..skrg da bergelar Pn. Farah...ngeh3...

Aku nk wish CONGRATZ kt ko lah sbb dpt baby no 2...pantasss btol 'progress' ko yeh..aku sorg pn blom lg...huahuahuahua...kawen pn blom lg ye..ish3


Si Farah ni da bersalin 17 hb Julai hr tu xsilap aku..tp br ari Jumaat lps aku g visit die..Sbb aku xtau pn sbnrnyee bile die bersalin..tetibe ari Selasa mggu lps xsilap die msg aku bgtau die da bersalin da bosan br nk msg aku ye..ish3
tu yg semgt nk g visit die...Anak2 die mmg comey2 wa cakap same lu!!! yg 1st laki, no 2 dpt pompuan lak..da dpt sepsg...huhu..pandai ko planning yeh..hahaha...

Layan la piccas kt bwh ni..suke btol aku tgk ank die..cute sgt!! eeiiii...gerammmm...


:: "hello auntie2 and auncle2..name sy Aish Anisah" (xsure eja name tu btol ke x..huhu). Nmpk cam kecik, tp Farah kate berat die 3 kilo lebey..erk!! ::



:: Sumpah aku xreti pegang baby..tp aku suke baby@dak kecik..hohoho ::



:: Rupe baby Aish time nk 'yak' (berak)..huhu..tomeynyeeeeeeee ::


::::::
::::::::
:::::::::
::::::
::::::::
:::::
:::


:: Ni la kwn aku tuuuu...Pn. Farah..bersama2 dgn ank sulong die, Naufal..cute kan?? gbr hubby die xyah la aku tjk..nnt die mara lak..lalala~ gbr ni aku curik kt fs die je.mase ni Naufal kecik lg.. ::



p/s:: Farah, jgn mara aaa aku interprem gbr ko kt blog aku...hehe..windu aa ngan ko...nnt bile2 aku free aku dtg lepak umah ko lg yeee...cian ko bosan kannnnnn, cuti lame sgt...heh3...







7 comments:

meo188 said...

comelnye.... trase nk buat smackdown je kat baby tue.... huhuhuhu

dodonut said...

it.g tak ajak aku..die pantang kt serdang ke??

y@n@ M!B said...

:meo188:
sila smackdown ank sendiri dl..lalala~~

y@n@ M!B said...

:dodonut:
ko blk sok g lerrr lg..aku ske je visit die byk2 kali..ank die cute glerr!!huhu
aah die rehat kt serdang..

Kojack de Alloohaa said...

hah..apa lgi..?? kawen la cpat..pastu bleh dapat anak comey..hahaha

y@n@ M!B said...

:Kojack de Alloohaa:
wah..mcm senang je nk wat baby tu..haks! ^_^

JS said...

aah..kawin lah cpt2 cik yana..leh gak try gulai kawah seksyen 8 nanti..ngee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015