Aug 9, 2009

C.O.N.V.O.C.A.T.I.O.N.

080809
(tiru dayah)


Semlm = 8 Ogos 2009, rasmilah majlis convo. aku kt Kuala Lumpur Infrastructure University College (KLIUC).



:: ni la rupe dewan konvo..thanx to ayah tlg amekkan gbr..hehe.. ::


Pg tu aku bgn awl sbb aku kna g dewan awl..parents aku lak aku soh g lmbt sket sbb takut dorg bosan tggu lame2..kompem la majlis start lmbt kannn...hiks!

So smpi je kolej, aku trus cari jubah yg ade line oren kt belah ats..Oren mewakili school aku i.e. School of Engineering (aku amek Civil). Ade byk kaler, aku x hafal la plak kan..haha..
Meh layan piccas je...xtau nk type ape ni..lalala~



:: Pas pakai je robe trus posing2 amek gbr..huhu..excited btol we ol nk konvo ni..windu dgn kwn2, lame xjmpe..masing2 bz dgn kerjaya masing2 ::


:: dr kiri, Murni, Zureen and me!! yg line kaler kuning mcm murni and zureen pakai ni mewakili School of Business...congratz uols..mmuahh2!! ::


:: dr kiri, mcd, dayah, aku and mimi..fanazz woo time ni..adeh ::


:: weols kna beratur b4 berarak msk dewan..majlis die kejap je..ade la dlm 160 graduates yg amek scroll..dlm surat kate abes kul 1pm, tp time tu kul 11am da abes...haha..kelam kabut aku call kwn2 and sedara mara aku soh dtg cpt sbb majlis abes awl.b4 tu aku soh dorg dtg kul 12pm..adeh..cian uols.. ::


:: with my beloved parents...tq daddy ks bunga tuuu..jeles adk aku..haks!! ::



:: with my gramps and sis..tq atok sudi dtg..sanggup cancel meeting dgn org len semata2 nk dtg konvo aku..huhu..terharu...
kalo uols nk tau aku ni 1st cucu, ank sulong lg..
so excited tu lebey sket...lalalala~~ ::


:: beramai2 amek gbr dgn atok aku..wee~~ ::


:: dak encem pn dtg gak..tq cuyunk!! bunga tu bakal mak mertua bg..kuang3..dak encem ks bear besar..x cukup tgn nk pegang adiah..byk sgt..keh3 ::




:: yg pooh besar tu la adiah dr dak encem..yippee!! ::


:: tq gak to mell and dayah sbb sudi dtg tgk aku convo..nnt kowg konvo aku dtg yeee..lalala~ mell nyer convo selasa ni ::


:: amek gbr ramai2 dgn famili yg dtg..cian dak encem segan kna usik dgn atok sedara aku yg pakai bj kaler oren tu..haha..atok sedara aku ni mmg suke nyakat org..sabo je la ::


:: with my kazen, dhiya..die ni dtg lmbt..naseb sempt gak amek gbr time aku yg tomey ni pakai robe..hua3..neway..tq dear sudi dtg and ks bunga tuu.siap bwk pakwe lg yek..hoho..loike it!! ::



Aku blk rmh dlm kul 3 lebeh sbb g amek gbr..dorg ade bukak booth mcm studio gitu utk memudahkn org amek2 gbr skali dgn frame...

Since aku kna pakai kasut high heels, mmg rase nk tercabot kaki aku time blk tu..adeh..aku mmg kureng minat pakai heels ni...isk..

Ptg tu plak, ade wat kenduri doa slamat...ade pulot kuning..aku la request pulot kuning tu..fav. food...hohoho...xdpt lerr aku nk tdo sbb ramai lak org dtg..smpi mlm lak tu..adeh...letih x hengat la kannn...

Bila org seme da blk dlm kul 11pm tu, aku trus larik nek bilek, tido!!zzzzzzzzzzzzz...kaen mmg xlipat, aku cmpk je mane2...x larat sgt...


Tapi wpn penat and nk tercabut kaki sbb saket sgt pakai heels, aku sgt2 bahagia semlm...pada sape2 yg lom konvo tu uols sabo je la yeh..nnt smpi mase uols tau la cane hepi nyeee rase di hari convo uols....


p/s::
CONGRATZ to all graduates especially dak2 course aku, Bachelor of Civil Engineering (Hons.)....Congratz jugak pada yg da dpt keje as an engineer...yg mane lom dpt keje lg @ keje yg bkn bidang uols cam aku ni, truskn usaha...rezeki ada di mana2...gud luck to all in order to face the real world!! Windu zaman blaja dl







14 comments:

meo188 said...

tahniah

y@n@ M!B said...

:meo188:
tq3..^_^

JS said...

tahniah...nah amik cakelatttt

y@n@ M!B said...

:JS:
tq3..erm nnt sy dtg UKM claim ye..lalala~

Kojack de Alloohaa said...

wooo..srnokny

TAHNIAH..!!!nak bg bunga tp jauh sngt..haha

skali lg TAHNIAH!!!

y@n@ M!B said...

: Kojack de Alloohaa :
tq3...
erm..ks bear pn ok..leh post..kui3..\/(^_^)

dodonut said...

congratezzzz...ngantok lak..adehhh bile nk update ni..mana gmbr2 mell

Siti said...

Hi, nak kongsi sesuatu.

Klik sini untuk membaca kisah En.Azizan4444 dari tinsusu87.blogspot.com

Seorang blogger yang menyedihkan.

y@n@ M!B said...

:dodonut:
aku x update lg blog ni..xde ms aa..gbr2 mell ko tgk kt fesbuk je..huhu..

y@n@ M!B said...

:siti:
thanks..later i tgk k..^_^

chipsmore said...

congrat sudah konvo! hehe ;)

y@n@ M!B said...

:chipsmore:
tq..^_^

Rinna said...

Salam Yana...

Wahh Tahniahhh Yana.. dah grad yer dia..

Wah malu2 plak gambo ngan dak encem tuhh..hehehhe.. so bila lak nak kawin plak.. ??

y@n@ M!B said...

:Rinna:
tq kak..hehe..
mane ade malu, die yg malu, sbb jmpe famili..hiks..
tawen??erm..soklan tu kna ty pada dak encem sendiri..kuang3..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015