Feb 8, 2019

Gareng T-shirt Jogja | Kedai T-shirt Yogyakarta

Assalamualaikum...


On the way balik ke hotel lepas puas berjalan hari ke-3 tu, kitorang mintak supir singgah Gareng T-shirt. Alaa macam outlet jual t-shirt² Jogja. Laki aku cakap murah beli kat sini sebab boleh dapat harga borong. Aku tak pasti la bab harga sebab bukan aku yang bayar. kahh! Tapi pak supir pun suggest kedai ni. So memang murah la kot?


Again, aku memang highly recommend supir Pak Heru sebab they know the way. Knowledge pasal tempat² tourist ni banyak yang dorang tau. Sebut je nama tempat, dorang terus bawak pergi. Paling aku suka jenis tak berkira. Takat singgah² tempat yang takde dalam itinerary tapi haluan sama dorang tak mintak extra cas pun.


Ni lah rupa kedai baju tu. Ya tuhan tok laki amek gambar memanggggg menyakitkan mata! 😑


Siap ada lukisan 3D kat belah luar. Posing dulu sementara tunggu kawan² kau shopping. lolz~


Banyak jugak kitorang borong t-shirt. Untuk diri sendiri, untuk anak² and untuk souvenir sikit. Alahh souvenir pun bagi kat family² jugak. Mertua, adik beradik ipar semua.


K tu je nak cerita. bye!





Terima kasih sudi membaca!

2 comments:

Sue Izza said...

sekali baca hah tshirt pun garang ke hahahah

Azlinda Azman said...

rare nama kedai ni, eh bukan tok laki tu bab gambar expert ke? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015