Feb 16, 2017

Lunch @Tony Roma's, Nu Sentral

Assalamualaikum...


Awal tahun hari tu bos dari Singapore datang....tetibe je dia ajak satu opis lunch kat luar...sempena New Year katanya...bukan nak inform awal...dia dah sampai KLIA baru inform nak belanja lunch satu opis...adehh


Makanya geliga lah otak memasing fikir kat mana nak 'kikis' duit bos...kahh! Aku suggest lunch kat Nu Sentral...sebab situ ada banyak restoren, dekat dengan opis and KL Sentral...bos aku naik train je dari KLIA pi KL Sentral...so dari KL Sentral dia naik teksi ke jalan kaki gitu pi Nu Sentral...sempoi je kan bos? dia memang tak kisah nak naik train...dah biasa kot naik train kat Singapore...huhu~


Ingat kan nak ajak bos makan kat Dolly Dim Sum....sekali bos dah pilih sesiap restoren untuk lunch...


Tony Roma's, 5th Floor, Nu Sentral...kitorang okay je...aku pun tak pernah try lagi food kat Tony Roma's...


Jom cekidaut apa yang kitorang order....


Beef Platter


Lamb


tak ingat nama ๐Ÿ˜


Salad


Steak...rib eye tak silap...medium well...highly recommended!


Spaghetti...highly recommended!


Lobster platter...ada jugak salmon...sedap hoiii!!! highly recommended!


Dessert...pilih 3 je antara 5!! sebab perut dah sendat gilaaaa...pfft! tapi semua sedap²! berebut² makan...kitorang masa tu ada laa dalam 6 orang termasuk bos...2 orang staff tak join...sorang cuti, sorang lagi ada meeting...so kongsi² dessert ni 6 orang...senyum je bos tengok staff makan rebut²...kahkah!


Ada sikit je leftovers, macam ayam...sebab muak...haha~  so kasi tapau...yang lain semua LICIN! Alhamdulillah....


Total damage around RM600+...Tony Roma's bagi 6 free kalender 2017...sebab banyak sangat kot kitorang order hari tu....haha~  but seriously kalender je??? bagi la voucher ke, kupon ke...๐Ÿ˜


Anyhow, thank you for the treats bos! semoga kompeni kita makin success...ewahhh! ๐Ÿ˜





Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

Sheila Adziz said...

Allhamdulillah... rezeki Allah Ya Razzaq....

eima said...

alhamdulilah... untung la boss tak lokek .. syoknye

Sara Amelia said...

Nampak sedap, dah lama nak cuba makan sini tapi takuuut tengok harganya :p


http://revampwithsara.blogspot.my/

Chekgu Azrine said...

fuuhh...tony romas kot...blm pnh lg makan dlm.ni..rasanya tak mampu..hahaha

dorsett pink said...

SAYA TAK PERNAH LAGI MAKAN KAT RESTOREN NI.. inshaAllah nanti nak singgah.
Thanks for sharing

idzwa kamaruddin said...

Best nyerrrr bos belanja!! Sedappp nyerrr~

Elih Japahar said...

Bestnya kan, kalau boss belanja hehe.

Btw, beef platter tu mmg pevret aku haha.

lokman amirul said...

nmpak sedap...

Seorang Syed said...

Lamb dgn dessert dia tu nampak sedap bebenorrr. Dah la tengok time pagi buta macamni haha.

Nadia Johari said...

kenapa malam2 tgk makanan ni..lapor pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015