Oct 20, 2010

20.10.2010



Tarikh hari ni juga cantikkkk!! malam karang jadi lagiiii cantik...20.10.2010 jam 20.10 (8.10pm)....ramai orang sibuk memperkatakan tentang tarikh hari ni kat fesbuk...ngee~  aku ghase kalau tarikh ni jatuh on weekend, kompem ramai yang menikah..buat kenduri kawen ke...atau apa² event lah untuk dijadikan kenang-kenangan....betul tak? betul takkkk???

Ada lagi dua tahun untuk jumpa tarikh yang cantik macam ni...next year, 20.11.2011 dan a year after next, 20.12.2012....pada yang mahukan tarikh dalam sijil nikah tu cantik, korang check la tarikh² tu jatuh hari apa..lepas tu booked tok kadi awal²...bahahaha~

Aku tunggu putera raja Brunei datang minang baru boleh booked tok kadi...lalalalala~   v(^_^)

Tapi kat opis aku keadaan tak secantik tarikh daaaaaaa~   sampai² opis tengok salah satu lampu betul² atas meja aku tak menyala...tak tahu apa yang rosak...sama ada bulb atau fius...aku ni jurutera celup je...setakat petik² suis lampu tu reti laaa...kalau nak suruh tukar?? haremmm jadah! HAHAHAHA~ 






Buat kerja dalam keadaan malap...memang kuat lagi la alasan nak tidur, malas buat kerja...huhuhuhu~



Lepas tu air pulak takde....adeh la~   Sebab tadi membe aku tertumpahkan air kopi, lepas tu kena la lap kan..pergi sink nak basuh kain tengok air halusssssss je...makin lama air makin kecik...last²...shhhhhh setitik pon tak keluar kaoooo  -_______-'

Masuk toilet membe aku cakap keluar air kotor...yelah tangki dah berkarat...tak pernah cuci...yang keluar bukannya air, tapi macam rumpai².....yarkksssss~  >_<

So hari ni kitorang TAK BOLEH buang air kat opis oke!! tahan je lah kencing sampai pukul 5.30pm nanti....................Fine! T_T







So macam mana korang hari ni?? menarikkah? kira tarikh yang keramat ni layak diingatikah?? lalalalalala~











p/s:  Start kul 5pm kang tak boleh nak upload gambar eh kat blogspot...?? tiba² dapat notification macam tu...haishh...so much about the tarikh yang cantik  -_____-

45 comments:

Hazzy Ishak said...

hari ni pegi renew roadtax, mungkin kejap lagi duit akan habis berterbangan

zuar said...

kekeke..lawok r opis yana ni

lovelyfana said...

haha..ko kne tahan tuh yana.. hek3x ~~

yanamib said...

:Hazzy Ishak:
xpe next week dah nk gaji kn..huhu~

yanamib said...

:zuar:
mmg pon..tah hape hape je..huhu~

yanamib said...

:lovelyfana:
kena kurangkn minum air daaaa~ =p

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hye, tu la pasal:) cantekk kn tarikhh:)) ada buat apa2 tak untuk harini??

nabilah_2908 said...

semalam jer la kot bad day saya..hehe..

hari ni...myb good day for Melaka..

sebab mlm ni tepat jam 20.10 .. Melaka akan diisytiharkan sebagai Negeri Maju...and esoknya dgr cite org2 melaka semua cuti...hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KERANA SEGUGUS KUNCI

ellieandcarl'sstories said...

yer ker.. x de lak dpt cnggitu.. :P

Rinna said...

Adooi..mana leh tahan.. buang air..kang kena batu karang naya jerk..

Along Tapa said...

huish...aku tak faham apa lobang orang kejor tarikh cantik tu...takde maknanya kawen 2010 boleh tahan 20tahun sampai 10cucu...ek??


Gorengbaek - Teknik ngorat yang kreatif.....versi Meon

yanamib said...

:FIFIEY LYCHEE MARATION:
hye...xde buat apa² pon..sama je mcm hari² len =)

yanamib said...

:nabilah_2908:
hamboiiihh..syoknyeee sok cuti..cett..nk jd org melaka gak la..huhu~

yanamib said...

:ticnube:
ek? aku sorg je ke dpt..sob sob T_T

yanamib said...

:Rinna :
haha tau xpe..kat restoren ada la..kena make sure time lunch pi toilet siap² kat restoren b4 blk opis..ngee~

yanamib said...

:Along Tapa:
eleh ko tuh..tggu la ko dah ada makwe sok...lagiii gedik jadinya..muwakakakaka~ =p

aku pn x kejo tarikh cantik tu..hehe~

Fazleyatul Aini said...

yg aku igt hari ni

melaka maju 2010
20.10.2010
jam 20:10 ( 8:10 )

wehuuu

Tieah Madian said...

Date cantik tp nothing special..
Kan?
Huhh..

mrnoble said...

x tau pon takleh upload gambar start 5pm?

mrnoble said...

Image uploads will be disabled for two hours due to maintenance at 5:00PM PDT Wednesday, Oct. 20th. <-- oo ada la.. kalau waktu sini kol 8pagi 21 oktober 2010

yanamib said...

:Lya Colours:
aaa nnt aku tgk kt tv je la..mesti byk munge munge api kn..hehe~

yanamib said...

:d_tieah:
utk org melaka je lah yg rs spesel..huhu~

yanamib said...

:Mr Noble:
oh sok pg la ek? so kena upload gbr siap² dlm draft..sok trus publish entry..hehe~

ketakketikpapankekunci said...

hahahah mai la melaka..
best tau coz esk cuti..
yahooo... ^_~

Unknown said...

hari ni tarikh memang cantek tapi xda pe yg spesel pn kte lalui rini..haiyaa

lovelyfana said...

hahaha.. so, cmne arini..? ade terbuang x..? hek3x..

BENA said...

xleh nak add picture. so zra x gelabah mane dah. sbb skg mls dah nk upload2 gamba. hahaha~


zra hari ni asik tidooooooooo! lepas kua pepagi dari pegi cri keje. sekali balik umah tido sampai ptgg.


GILE punye ari. hahahha~ =)

sis nk amik 20.11.2011 ke ek ek ek? heee~

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kenapa aku tak perasan pasal tarikh tu... atau aku takde perasaan

ieda said...

heheheh jaga2 dikkk tahan buang air nieh .. lain jadinya nanti hikx3

Pink Kouture said...

Looking for exclusive and limited scarf design?Do visit here :
http://pinkkouture.blogspot.com/

Tq,
Pink Kouture

Anna Boleyn said...

alaaaa... keadaan tak cantik la pulak kat ofis ek. mesti tension je kan. anna pulak hari ni macam biasa je. tak de papeon yang cantik. normal.hehe

WAHIDA ALIAS said...

tahan buang air bsr bole lg..kalo thn nk tekencing tu mmg ssh la..silap2 berjurai jugak..hahaha

Fida Husain said...

salam . lah . blackout .
semalam birthday BAkal kakak ipar . InsyaALlah

IntanBerlian said...

heee nak kawen tarikh tu tapi terlepas. lol.. melaka maju 2010.heeee...

yanamib said...

:mizz greenApple:
haha xpe xpe..enjoy ur holiday yeh ^_^

yanamib said...

:FiEyN Jaafar :
same here =_=

yanamib said...

:lovelyfana:
buang karen..ngehehe~

yanamib said...

:ribena.illina:
ceh boleh lak cemtu..huhu~

sis x de pileh² tarikh cecantik pon..hehe~ =P

yanamib said...

:b.r.u.t.a.l.s.o.l.o:
ek? klu bkn kwn aku ckp, aku pn x prasan gak..so ko normal je sbnrnya =)

yanamib said...

:ieda:
hehe so far xde pape lah..=P

yanamib said...

:Pink Kouture:
oke..dah visit =)

yanamib said...

:Anna Boleyn:
tau xpe..mood keje trus ilang..huhu~

yanamib said...

:WAHIDA ALIAS:
hehe tau xpe..naseb semlm kurengkn minum air..oke la thn..ngee~

yanamib said...

:Fida Faizal:
bkn blackout..lampu rosak..satu je pon..lampu len oke =)

happy besday to ur kakak ipar ^_^

yanamib said...

:IntanBerlian :
haha xpe thn dpn ada lg =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015