May 6, 2011

Rezeki Pengantin Baru ^_^


SMS yang aku dapat tengah hari tadi...gila gigih aku snap gambar...bukti punya pasal...bahahaha...punya la terkezut baca, aku tanya balik kazen aku, ni serius ke main-main je dia ni...taknak la bagi harapan palsu kat kitorang...hahaha...bukan murah babe washing machine...lain la bagi periuk ke,logik lagi  (-_-")





haaa amek kaooo...dia serius babe!! perghhh...syukur alhamdulillah....kalau ikutkan plan kitorang memang nak guna duit Nuffnang je beli washing machine...nasib la kazen aku ni message awal-awal...kalau tak mau ada 2 washing machine kat rumah aku...kehkehkeh~





cis ada syarat bagai...grrr...korang doakan rezeki kami murah k...mak aku pun tak sabar nak dapat cucu...kui kui kui....



Kalau dah ada orang sponsor washing machine, makanya kerja kami sekarang ialah untuk cari dapur dan peti ais sahaja...benda lain semua aku dah dapat as a wedding gift masa kenduri belah aku....ada 40++ hadiah aku dapat...belah dak encem dalam 20 hadiah kut...tak kira sangat...so total-total ada la dalam 60++ hadiah...gila tak?? gila takkk??? aku pun tak sangka akan dapat hadiah sebanyak tu...phewww~   ini bukan ayat riak...berlagak sikit je...lalalalalala~  v(^____^)"


err agak-agak ada tak orang nak sponsor hadiah peti ais kat kitorang??? tettttttttt~  =P


44 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

wahh..untungnye die..hihi...alhamdulillah incik green dah sediakan semua ni..cuma katil ngan blander je takde ni..so boleh lah cuci kaki masuk umah incik green nnti..weee..xsabau...

♥yaya budak suka embun♥ said...

wah..tahniah! :D

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Untungnya kak yana dgn ujang.. Alhamdulillah dpt rezeki.. :)

alyana hamdan said...

wahh..best nye...
tahniah ye kak yana...
mudah2han ada rezeki..
cepat lah dapat baby..ehhe..
=)

Finaz Jaafar said...

uish..untung laa..heheh..

smoga bahagia hingga akhir hayat=)
tak saba nak tengok anak korang..mesti cute cm akak=)

HonEyBuNNy said...

wah2..banyaknya hadiah dapat...

nanti rezeki anak pulak yer..heheh

athirah said...

comelnyaaa.. murah rezeki korg berdua....

Tasha said...

wah.....untungnya....tahniah!!!! buat anak ramai-ramai cepat..... cepat...!!

mayra aish♥ said...

waahh!!seronok nya..murah rezeki kak yana ;))

cepat2 dapat baby yer..nak tgk mke yana+ujang junior ;)) hehehe

Prince Halilintar said...

bestnya ade org sponsor fridge..hadiah pon byk plak dpt tu..dah mcm artis yana ni..haha

FariehanIbrahim [LBC] said...

moga cpat dpt baby! keh3x :D

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

bagusnya...bertuah sungguh... kalau pindah rumah baru mungkin dpt lagi byk brg rumah kot...^^

nabilah_2908 said...

alhamdulillah....rezeki tu.. :)

mesti bnyk dah kan duti Nuff yg terkumpul...huhuh.. ;)

*luv Syahnia* said...

rezki tu.. ;)

nak share ayat kwn skola

*ain,nanti ko kawen aku belikan
peti sjok..duwet muke ak byr
bulan2 ko byr erk!*

aisshhh sabo je lah
punyer member..


rezki org kawen slalu murah
pasni rezki baby plak yea..
aminnnn ^___^

aizamia3 said...

Alhamdulillah tak payah pening kepala nak memberus bagai baju dak Ujang nanti..
Lepas ni rezeki anak pulak.. ;)

miss nadya said...

wa....rezeki..Alhamdulillah..:)

wanda arry said...

bgus2..rezeki tu..xyah susah2 mencangkung dlm toilet nk basuh baju

makdara TERdiva said...

nak peti ais kena jumpa pakcik samsung kat koera tu..hikhiks!

mynameismy said...

peti ais mainan leh la my bagi..;D

Axie04 said...

bagus tul la
huhu
cepat2 dapat baby ye

diana said...

peti es?
beli yang kecik je dulu yana..
dah banyak sikit duit nanti baru beli yang besar gedabak tu..
hehehh

jaa64 said...

waaa..cpt2 dpt baby ek..hehe

lalink7 said...

yana..yana nye adiah ade lg ngan husz sbb ape aritu plan nak g knduri ujang tp jem giler haa amekk terus smpai kl pkul 6ptg..giler betul jem aritu..sedihh xdpt join..

tapikan adiah husz biase2 je..malu lak nak kasi..

eyjalukman said...

kak yana , dpt baby cpt2 . klu bole dpt yg kembar .
t time raya akk bole collect duit bnyk2 . haha

Aku Ibu Muda said...

Tahniah yana... jimat belanja nk beli washing machine kan :)

Btw, pinjam gambar korang kat sini -->
Best ke Kahwin?

mOoN said...

dah ada rezki nanti tiap2 malam before tido bisik kat baby,, dah besar nanti jadi blogger yang berjaya ea...hehehehe...

cikcleopatra said...

untung la..hehe.

liyana said...

awwww bestnyeee! cepat2 dpt baby k korang :)

Eika Arysha said...

bestnye.......
semoga kak yana dpt baby cepat2...hehehe,xsabar nk tgok abg ujang n kak yana jadi mama & papa...
good luck...

d_tieah said...

Brapa no akaun? Aku bank in duit untuk kau beli peti ais.. Hehehe.. Dengan syarat, carikan aku datuk ke, tan sri ke.. Hahaha.. Boleh????

Puteri Iqa Izyan said...

cpt2 dpt baby ^_^

deqnoor said...

uit!! sempat lagi update blog time honeymoon... udah2 lh. g layan dak encem tu. hee....

putribongsu said...

alhamdulillah rezeki pengantin baru :)
Jeles lak sbb washing machine kat umah suka wat pasal takmo sepin. Dah la musim ujan ni. Eh bak duit nuffnang tu belikan sy washing machine.hihihih

My Aisy said...

ewah2...dapat washing machine nak peti ais lak...amboi...tapi best2 lah dapat adiah...beso tu...

lea said...

best dah dpt washing machine free

Mr feckry said...

rezeki pengantin baru...tahniah wei lu kawen

JULYA said...

hye sis
assalamualaikum
sorry sgt2 tak dpt dtg wedding aritu
n tatau ari isnin pon ade majlis
ingt sabtu je
julya kne tranfer bukak outlet baru
bz sgt
huhu
pape tahniah n gud luck ye utk both of u

Ct Arina said...

pehhh best! suke r korang kannnn haha^^

.: anys :. ใƒ„ said...

pehhh . mintak la tv plasma pulak . haha

kakchik@ella said...

dpt mcm2 eh. kawin mmg best!! bila lg nk dpt hadiah memcm camni, hihi

ct odah said...

wah klu mcm ni...nak kwin cpt jgk la..hahaha

mas saari said...

oklah ada orang sponsor hadiah...
bertuah pengantin baru ni..hehehe

DeQdEq said...

yana...korang duk mana lepas ni....nak singgah la umah korang...nk rasa yana masak..heheheh..(guna periuk yg deqdeq bg...huhuh)

ieda said...

wah2 sgt2 rejeki tuu ..
alhamdulillah rezeki pengantin baru tuu dik ..
tahniah !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015