May 10, 2011

Lama Aku Tunggu Kau Datang!! grrr~


pheww akhirnya!!! minggu pertama start kerja dah ada berita gembira!! BE baru datang lagi!!! yeahooo~  \(^_^)/


Aku tengok dak encem tu asyik turun naik je BE dia...aku ni sejak BE lama dah turun jadi ME seminggu yang lepas, memang takde dah BE baru masuk...huh! kecewa tau tak?!! frust menonggeng!! sebab tu juga malas nak blogwalking and update blog...takde mood...traffic tinggi tapi takde BE adalah sangat rugi...bahahahaha~   gila! =P


eh tapi aku perasan kan, ramai juga kawan² blogger yang tak guna Nuffnang dah...ada guna advertlets, ada guna innity...well innity tu kalau UV 1000 sehari layak lah kan...huhu...tapi aku tak faham aa macam mana nak guna advertlets tu...boleh tolong ajarkan??  ^_^







p/s::  berminat untuk iklankan blog anda di Life 101...klik SINI oke~  ^_^


21 comments:

Fazleyatul Aini said...

aku punya nuff macam hidup segan mati tak nak
tapi lepas la nak beli mekdi set ayam goreng tuh. ngeeee

aDisH.sHidA said...

yana edit profile..bukan lagi gadis tetapi isteri kepada....

Anonymous said...

cane kak yana dpt BE tuh eh??ain xfhmla..bubuh nuffnag kat blog pon xtaw function,tgk org bubuh,ain pon bubuh..duit sesen jgn arap la..hehe

safurara said...

yana,rara tak paham lah,kalo traffik tinggi tak semestinya dpt BE eh?knp eh?

hmm mmg lah kan.ramai yg dh tak guna nuff dh.majok kot.

Ct Arina said...

da 2 taun da blogging..duit baru 17hengget..huhaha

suria lekatlekit said...

saya pun dah kepupusan BE.. takde lagi masuk2.. Nuffnang meluat kot dgn blog melekit. kekekeke

Puteri Iqa Izyan said...

muahaha. lama gile dah x dpt BE dr nuff.
alih2 merajuk ke adverlets.

mcm nuffnang jugak. tp iqa sndri pun xphm caner die pny rege per click. haha. men letak je. tp income mmg hari2 naik. ^_^

eyjalukman said...

haha kita smpai skrg mmg tak reti iklan2 nihh kott . haha

Diana Rashid said...

akak pun dah bertukar..
seminggu baru..
tapi duit memang cepat naik..

kalau nak tau klik je iklan akak tu..
baca habis2 tau la..
heheh...
dan lagi suruh klik tu..

CikPuanWanda said...

nuffnang punya dwet bru ada 7ringgt je..uwaa..

Prince Halilintar said...

prince pon xtaw..so xley la nk ajar..hehehe

congratz dpt BE baru yana..

Anati Soki said...

bab nk bg BE ni.. nuffnang perlu bersifat lebih pemurah.. de ke.. yana punya traffic sempoi punya tinggi.die bg 1 je be? tak adil lngsung nuffnang..muahahaa

Hanim Mahali said...

Yana, tak payah riso pasal BE tu... tumpang dak encem tu punya BE... Hee

vampire's lovex said...

nuffnang tu org kabor haji bakhil versi moden bhahahaha.. :)

❤ lovelymasha❤ said...

congrat la yana....ada gak be baru..
akak?...hurm...belum ada rezeki lagi...hehe

Nazatul Anuar said...

kite xreti la nuffnang ni.
skali sign up lps tu trus xpnh bukak da.
klo bukak pun just nk tgk sape yg usha blog.
huhuhu

sjaa64 said...

waah...
dapat BE kagi..huu,best :P)

Ibu Muda 30series said...

dah lama x jenguk akaun nuff...ntah ada BE ntah tidak...hihii

Isteri Encek Bard said...

wah seronoknyer yana... Alhamdulillah...

lalink7 said...

tahniah..husz pun baru dapat..ade brpe hingget nak cukup rm50..gilee lembab lah..waaaaaaaaaa

Unknown said...

duit BE wan pon dah pening,kejap naik kejap turun.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015