May 23, 2011

Macam Bukan Keyword Blog Aku je =.=



Boleh pulak orang search gambar suhaida supalio nikah...apesal tak search gambar yanamib nikah haaaa??!!! grrr~   oke fine! sedar diri takde peminat~  T__T


Kalau nak tengok sangat gambar Su nikah pergi tanya dia sendiri...huh! *emo jap!*  eh sekarang su dah jadi PUAN daaaa...weehuu..welkam to the club bebeh!!  soalan lazim kepada pengantin baru:: "berapa kali lafaz??"  bahahaha~   v(^_^)


Nak tahu apa yang korang akan jumpa bila search keyword macam tu kat google?? klik SINI ye...aku pun tak tahu apa relevannya entry tu dengan keyword 'gambar su nikah'... (-_-")











p/s::  malam ni aku dan dak encem akan terjah Alamanda untuk tengok Pirates of The Carribean...beli tiket dari hari Sabtu tau!! grrr~


16 comments:

Unknown said...

asik tgk wyg je!!!! grr

Diana Rashid said...

selamat tengok wayang..:)

Mama Iqa said...

bestnye pengantin baru nie...asyik tgok wayang jew...xpe2 tgok puas2,nnti dh ada anak payah nk gie tgok wayang..huhuhu

ellieandcarl'sstories said...

sakan erkkkk jd pengantin baru... leh jenjelann tiap2 hari.. behshh woo

jeely jelly said...

asal kuar entry pasal kuda ? haha.. ape kesamaan nye ? haha...

Unknown said...

pengantin baru tengok wyg. wink2

Unknown said...

pergh.nak g mid lah,nak jumpa pengantin baru =)

Fazleyatul Aini said...

POTC best gila !! nak tgk lagi . hahaha

ILA HonEyBuNNy said...

bestnya g tengok wayang...

selamat da tengok cerita tu..best sesangat....;-)

Mr feckry said...

ui follow ah..nak tgk pirate

Fariehan Ibrahim said...

asyik berwyg jer 2org nie! :p

CikPuanWanda said...

hari2 tengok wayng..pastu review kat sini..owh sngat jeles...nk g tngok gak Pirate tu

Munirah Izzan said...

semangat ke panggung 19hb lepas...hahaha...direct dari opis,... gila letih...hohoho

SUHAIDA said...

su dah tengok citer tu..hihi lepas nikah terus pi tgok 3d punya..hihi..alamak kenapa org search kat belog yana ni..adehhh

death_luver said...

la..ri tuh g beli ticket je ke..

ingatkan terus masuk wayang..

**heehe..ada nampak kamo la yana dengan ujang mase berbaris beli tiket...

Liyana said...

pergh...org search gmbr su nikah kt blog yanamib, nk try google la...hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015