May 24, 2011

Cara Mudah Untuk Zoom Gambar~

** Entry re-post~



Dapat info dari blog Ben...bagi aku sangat menarik jadi nak share kat blog aku juga *wink²*

Perhatikan gambar di bawah...cuba korang zoom in and out...sangat mudah!! nampak cool dan awesome sekali...reaksi pula haruslah macam.... "wallaweyyy smart siottt!" sambil mulut ternganga macam ternampak Aaron Aziz di pasaraya...lalalala~








:: di hari persandingan saya pada 30 April 2011 (Sabtu)...lokasi pergambaran ialah di atas katil, bilik tidur rumah saya  ^_^ ::









:: outdoor di Putrajaya...gila seksa hokay nak turun naik batu batu tuh...grr~  =.=  ::



~credit gambar to Ain Syafiqah~





Sila layari zoom.IT untuk mencuba zoom gambar korang pulak yeee~  ^_^













p/s:  tiba² macam takde mood nak update blog...err sebenarnya lebih kepada takde idea..hihi~  aku tau ramai nak tengok album kahwin aku...bukan taknak share, tapi fotografer² ku masih meng-edit² gambar...aku pun taknak rush dorang sebab kalau rush nanti hasil tak cantik siapa yang rugi?? takkan anak jiran aku pulak yang rugi kan?? (-_-")   so biar lambat asal puas hati...tak gitu joyah??  =P


41 comments:

mrnoble said...

wau! menarik la zoom ni :D

jgn tersepak lantai/ground dia sudah. bleh patah kaki tu :p

joegrimjow said...

haha, segan nak soh zoom gambar sendiri ni
huhu

yanamib said...

:Mr Noble:
huhu kaki dia oke je maknanya dia berjaya sepak bola lah..=p

yanamib said...

:joegrimjow:
kena make sure gbr tu ditacap elok²..hehe~

Mr feckry said...

bagus info ni

nabilah_2908 said...

best lak main zoom nih...hehe..

wah..cuti sakan la yer..? sy lk...bos x bagi cuti hari jumaat tu..huhu..kena la keje.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
RAYA PART 1

Anonymous said...

wah..
mcm best ni...
ley zoom smpy nmpk lubang idung..
hehe

Fazleyatul Aini said...

wiwit memang gadis melayu ni
siap berkebaya lagi
hihi

yanamib said...

:Mr feckry:
thanks =)

yanamib said...

:nabilah_2908:
haha watpe zoom lobang idung? ngee~ =p

yanamib said...

:lionteen:
eh slh reply komen..komen di ats patutnya utk lionteen..adeh -__-

yanamib said...

:Lya Colours :
awww malu ai nyah! =p

BENA said...

wahhhhhhhh zra nk try la gni. hehehee~

yanamib said...

:ribena.illina :
try jgn x try..hehe~

aDisH.sHidA said...

teruja melihat nya....best n menarik

Rinna said...

Cantiknyaa gambar Yana kawin..hehehe.. TQ sudi share info

Unknown said...

smrt lh kak yana pics zoom nie..aduyai, apcal lh ayie tak thu ea bnda nie.kuikui

:: Mrs.SyahNia :: said...

eh nak zoom jugak lah

p/s: sis, kamu nmpk sweet
pkai pink.. ;)

aizamia3 said...

sila kekalkan kedudukan anda.. satu dua senyum..

Prince Halilintar said...

wow..bestnye blh zoom camtu..

baru dpt tgk pic kawin yana..tapi xbyk..nanti klu dah hbis dirog edit jgn lupe tempek2 kat blog ye..hee=)

zacky786 said...

alalala.. so sweet.. xde mood ? xde idea ? ujang kn ade ? hehee

Diana Rashid said...

wah..
best ni..
nak cuba la nanti..:)

Shima said...

Eeeee nice....nk zoom gak blh?

husnalalink said...

hehehehe..menarik la zoom it niee..wahh.tq for sharing yanaa...hehehe..best2..

Mama Gee said...

pinknyaaaa!!
mama ske!
sporting sunnguh dak encem sbb nk pakai pink.heeee

Unknown said...

so yana pe lagi...tukar le gambor header itu...n gambar berbaju pink itu sangat swwweeeeettttt...

ellieandcarl'sstories said...

lain sunggoh pic hang ni yana.. sat tgk pic lain..nmpk lain.. tgk pic lain nmpk lain lagii..heee

kurus said...

zoom in ke zoom out ke .. kalau dah pengantin nye cantik .. toksah cakap lahhh lalallalalal :))

loor awat pilih batu bata dikkk .. seksa tuu ... pilih lahh lautan yg terbentang luas .. ekekekek aksi mandi manda dgn baju pengantinn .. haa x der org buat layie tuuu :))

scya lollita said...

weeeee xasabar nak kawen gak haha

**umur x smpai 10 lg -.-''

scya lollita said...

**20

Kak Amy said...

menarik la dear , jadi jakun kejao hahahaha..anyway pic u nampak cantik bangat , cepat la upload lagi pic x sabar nak tengok ni

miss lolly a.k.a luvfareda said...

yana, suke tgk muka kamuuuu tau. love love :)

Cik Asma BLuppy said...

sangat cantik plus gojes....

i like!

Addin said...

cantik nya ! :) warna merah aww~

Unknown said...

eh kenapa ai xleh nampak gambar yu...-.-'

mrs kayrul said...

dah boleh zoom sampai ke lubang cacing la...hehehhee

Anonymous said...

terserlah kelembutan diwajah ujang bila pakai sepersalinan pink.. :P

yana dah memang cun :D

Ct Arina said...

bestnye kawennnn =,=

Mashe said...

romantiknya~~! wuuu~~

surianisiti said...

Wah.. cantik nyer...

Liza @ Adzriel AB said...

seksa tapi hasilnya sangat cantik. akak share link ni ye..

http://adzriel.blogspot.com/2011/05/maafkan-aku-wahai-suami-maafkan-aku.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015