Jan 9, 2012

Kenny Roger's Promotion!!



Valid sehari je ye...

11 Januari 2012..

sape-sape sambut besday tarikh ni boleh la paw Kenny Roger's..  =P















p/s::  pagi ni check up jantung kat klinik kardio sepital Serdang...hope bekal kesabaran kami cukup sepanjang berada kat sepital nih...paham² je lah sepital gomen kannnn...urghh! (-__-")






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

16 comments:

SUHAIDA said...

sabor je klu kat hospital yer..semoga cpt2 selesai.

Anum said...

sedapnya
nak2

Unknown said...

erk.nak selongkar tgk almari ada baju merah x?huhu.eyh, hari rabu exam lah.grr.

deq noor said...

kenny roger's tuu... best2!

http://deqnoor.blogspot.com/2012/01/macaron-lovers-read-please.html

Liyana said...

slmt bersabar.. huhu
kita plk esok check up, adeh

mas saari said...

menarik ni...kena pakai baju merahlah hari rabu ni!

Hudalatip said...

11 januari bday dato' ct, hehe

nabilah_2908 said...

wah....tawaran hebat... :)

mesti jenuh menunggu kan..? hmm..sabar lah yupp..moga Allah permudahkan segalanya.. :)

Fazleyatul Aini said...

besday siti nurhaliza. ari ni besday mak gua !

Unknown said...

bab2 promosi makanan serah kat yanaMIB..:D

mila said...

yana : roti massimo eh btl ke nama tu...yg yana cete kat entry sblm ni tu...ade jual kat mydin presint diplomatik..so xpyh la pasni yana susah2 p SA tok beli roti tu eh.hihihi

Afasz said...

mcm beest je...

Diana Rashid said...

kena bawak jajan la sambil menunggu tu..
hehehe

Unknown said...

nak selongkar almari jap

emylase. said...

alamak bufday sy bukan 1 jan, tapi 1 august alah alah alah XD

Unknown said...

so besok kena pakai BAJU MERAH satu badan la yea...terjah KENNY ROGERS METRO POINT jee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015