Apr 19, 2012

Solution Bila Screen Lappy Rosak~


Kita sambungkan aja ke PC atau TV...muahaha~
tak mampu nyah nak beli lappy baru...
lagipun ramai yang komen tak berbaloi repair skrin 
sebab akan rosak balik...
kiranya proses baikpulih tu tak permanent lah...iskisk~
oh kalau nak tahu skirn aku rosak macam mana and apa komen kawan-kawan yang pakar komputerisme nih...boleh baca entry SINI~


Dah lama jugak tak melawat kingdom aku kat Castleville tuh...ngahaha~
hari ni sesi melawat kingdom kawan-kawan akan bermula!
eh kalau ada nak mintak apa-apa tag je nama ai...nanti ai klik...ngeh ngeh ngeh~
ok bai~!^__^







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

14 comments:

Anum said...

anum pun pernah wat cm nie

nabilah_2908 said...

yg ni cucuk kat tv ke...?

wah....best la main game..beso... :)

MISS NADYA said...

hihi..sama macam adik angkat nad la..:D

Unknown said...

boleh eh kak? tak pernah tahu pon.. ok la ada alternatif lain..

Hudalatip said...

wah gitu yea? cool la..

DYatie ABakar said...

hahahaha...lagi puas bila cucuk kat tv..terbontang depan mata...hahahaha...

Reena Sidek said...

cucuk kat tv... wah mesti mata puas tengok skrin besar... :)

Fazleyatul Aini said...

tu diaaaaaaaaa

aliana ab said...

Kalau screen lappy rosak mmg mahal nak bayar.. kadang2 lebih baik beli lappy yg baru jer.. yang kali ni lebih kreatif.. hehe, bijak

Unknown said...

haha. gituh, screen besar mmg syok nak online

YattAkasah said...

besar dan bahagia..haha

Unknown said...

Aloo pndai.. lagi best, besor & terang.. hihihihi

Unknown said...

Pernah alami situasi yang sama....tapi link ke pc ofis ...selamba...tapi kalau tv pun kena ade kabel dia kan...lagi satu aku pernah link ke projektor....besar siot gambor jadinya...hahahaha

Rayha Rozi said...

blog ni jd bloglist saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015