Nov 15, 2011

Hadiah Kahwin Macam ni Baru Happening derrr~ =)



besar gila hadiah ni kan??haha~
masa ni aku attend kenduri kahwin kawan poli dak encem...
1st time kot jumpa orang bawak hadiah kahwin besar gedabak macam ni...
kitorang ghase dalam ni peti ais...
tak pun almari...huhu~


biasanya kalau orang bagi hadiah besar-besar
dorang tak bawak time kenduri...
biasa mesti lepas kenduri settle privately je dengan pengantin...kan?
sebab time aku dulu macam tu laaa...
makcik aku bagi washing machine...
tapi idak la dia bawak washing machine tu datang dewan...haha~


aku tak follow up la pulak kan dengan membe dak encem nih pasal hadiah tu...
segan kot nak tanya tanya...
nampak nau busy body...
padahal memang teruja nak tahu pon...! kahkahkah~
yang pasti dorang mesti lagiiiiiiii teruja masa sesi buka hadiah kan? pheww~
korang pernah tak jumpa hadiah besar gabak macam ni??
atau korang sendiri pernah bagi orang hadiah besar punyerrrr?? wow! ^____^








p/s::  meeting lagi pagi ni...after lunch baru boleh blogwalking...macam biasa kadang-kadang aku tak tinggal komen or jejak apa-apa ye...just singgah baca entry je...jangan mara aaa~  =)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

38 comments:

Hudalatip said...

serius memang first time ni la nengok orang bagi hadiah besar gini..siap sampul lagi tu..hebatt

Anum said...

perrrrrrrrrrrrrg
besarnya
x pernah plak nampak adiah sebesar nie masa weeding.. kalau ada pun after weeding dia org kasi send private

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

oh mak dauk...punya besar hadiah hahahahaha, amik kau pengantin angkat lah berdua huhuhu

cha said...

haha i paling besar pnh kasik org hadiah dapur gas tp tu pn xdela besar sgt and still boleh angkat :p

Munn Jaafar said...

beli wrapper saje dh 10 hengget...

Ajwedding said...

makkkkk aiiiii..
besarnya hadiah..apa la isi dlm ek..
lau liza comfom sibuk nk buka yg besar dulu..hihihi

Puan Eka said...

haha.
baru kelessssssssssssssssss kalo gini...

musti peti es ni

nabilah_2908 said...

err...ni kes menunjuk ke apa ni..?huhu..

pernh gak jumpa org bagi hadiah besar ni..tp mcm cerita Yana juga la..

lepas habis kenduri...org dah balik..baru bagi hadiah tu... :)

Unknown said...

bapak besauuuu...!

DJ Music said...

hahaha .. ni baru betul2 hadiah kawen ni...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku rase tu loker baju kut.. hehe.. jenuh nak balut :)

aDisH.sHidA said...

PERGH BESO TU....NASIB BAIK TAK TERLINDUNG PENGANTIN

Unknown said...

Mak aih... diorang nie pakai forklift hadiah kawin nie....tapi balut ngan wrapping bunga2 gak ....hik3x

fatma syahidah said...

aah kan..mungkin rak baju yg plastik tu kot..takkan peti ais plak.tak berat ke nk bawak..masa org bwk tu yana tak tgk ke dia bwk bp org?hehe...mungkin jugak peti ais..sbb berat dgt tu yang tak sempat nk bawak masuk..blh tahan kalu peti besar tu..mau seribu lebih kan..sepupu sy penak dpt paeti ais dr compny dia tp tak balut pun..sampai awal seebelum kenduri,lori dtg antar....

Unknown said...

bsonyeee

Unknown said...

wowwww! memang hebat lah. untung pengantin tu kak!

Asyiqin Haulisah said...

omak kau tokojut den.

pena rozie said...

Besarnyer hadiah....

pena rozie said...

Besarnyer hadiah....

Diana Rashid said...

masa kerja dulu ada la bagi hadiah besar..tapi biasanya bawak resit bayaran je..barangnya belakang majlis la cerita ..hehehe

Unknown said...

yup...best tul klu dapat adiah camni...tak penah pulak tengok...bangga sey

eliyaezlinalias said...

makaih! beso nyer....
pestaim tgk beso gini..sblm ni penah tgk beso tapi cam mesin basuh jek pon...

Rtp Farra Arisha said...

seriously, arisha pun belum pernah tengok hadiah sebesar ini tau..hehe. emm..

emarieys said...

first timetgk hadiah besar ni kat kenduri...
berapa keping kertas pembalutlah dihabiskan

Dkna Abza said...

serius...tak pernah jumpa lagi hadiah besar gedabak time wedding...

peminat cheezy wedges?? ada promosi untuk cheese..jangan tunggu lama..

http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/11/promosi-tepung-cheese-wedges.html

Cik Bambam said...

perggghh~! bapak besau adiah dia.. kita dulu prnh bawa frame besar jek lar.. tuh pon jenuh nak heret..huhu

Mr.Superman said...

gobok tu yana..tp kalau siap balut2 plastik luas mgkn jgk peti ais.untung le..

Cik Puan Nurul said...

kalo den jdi pengantin malunya rasa..xleh ke bagi nnt2..xpun xyah la berbalut bagai gini terus je nah peti ais sebijik terus pi anto umh kita letak sesiap hehehhe..
mmg peti ais ke tu sekali bukak kuar penari gelek wakakakakaka

Unknown said...

gedabak besar gile hadiah.huhu

sugar2 kapas strawberry said...

almari baju tu

mas saari said...

takut bungkus je besar tapi isi kecik je...heheheheee

tapi memang bestlah dapat hadiah besar camni! berbaloi..

Mr feckry said...

gile besar..jangan dalamnye kecik sudah

CikPuanWanda said...

serius besar..klu peti ais macam na diowg bawak ek

Miss Anis said...

bestnye lau dpt adiah bsar cm ni...bile la ley dpt...huhu

BENA said...

ha nanti zra kawen sis bagi la adiahhhhhhhhhhh besaaaaaaa tau ! hehehehe ;)

Ujang9897 said...

kotak jer tu

Unknown said...

sangat hebat kalau ada org bg cemni..besaq wo!
fridge kot

aamalinaazman said...

pehhhhhhhhh
terasa nak kawen skrg
hehehee
kot dpt hadiah beso gini
kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015