Nov 9, 2011

Wordless Wednesday #15 | Tips Jimat Kos Pampers



(-_______-")







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

25 comments:

Fazleyatul Aini said...

omg !
ini bukan jimat, ini kodokut namo eh

Unknown said...

kalau ppuan camne plak die buat agknye???
lawok sungguh

umiawadah said...

kesian budak tu...dia ikutkan je...terkejut jugak!

msredcheesecake said...

Tak sampai hati nak buat kat bby macam tu.... Alhamdulillah atas rezki tuhan...

Ibu Muda 30series said...

adoiiii....kesian baby :((

mas saari said...

adoi! camni pun ada... kesian baby tu! kedokut punya mak..

Mila Ahmad said...

haha..mcm ini pun ada ka?

Unknown said...

hahahhahaa.... inilah kreatif tak bertempat namanya....

eliyaezlinalias said...

alahai kesian itu anak..hehehe
ermmm..kalo gegurl cemana plak eh?! hiks!!!

nabilah_2908 said...

hehehe.....agak kreatif gak org ni... ;)

Kak Amy said...

hahahahaha siut je, kalau bobor x pe la cuba kalau gugurl x ke bersepah hahaha..lawak la dik

Munirah Izzan said...

errr... jimat la sangat... kekeke..

CikPuanWanda said...

kesian nya kat baby ni.

Prince Halilintar said...

kehkehkeh...pampers habis ke tu..kot ye pon jgn la kedekut sgt cian baby tu..hihi

Unknown said...

melampau tul...eee geli lak

Cik Puan Izan❤ said...

yana, awl2 dah prektis jimat diapers yeh! hehehe.. itu kalo baby boy...baby girl nak wat cemana pualak?

ILA HonEyBuNNy said...

adehhh...itu macampun ada...hehe...

tu la..tgk gmbr neh kesian kt baby tu..xsempat beli pampers kot..ehheh

Ammar said...

Bhahaha.... Cantik punya skill

amal said...

hahahahahahahha... sabo jele...

Diana Rashid said...

kedekut + pemalas ni yana..bukan jimat...kalau nak jimat dia pakaikan kain lampin pun boleh..tapi sebab malas dia rela perkotak katik kan anak dia..
ekekekekek

aamalinaazman said...

aloooo
ciannye baby tuuuu...

Nurul Ashikin said...

loqlaq punya mak bapak kalau bentan cam no sapa nak jawab ngeeee~

Ujang9897 said...

Good idea..jimat RM58

Unknown said...

hahahah kesian baby tu

Unknown said...

hahaha tak pasal2 buat gitu pulak..lau baby boy ok lah ada bird. kalau baby girl ha naya jer..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015