Jun 10, 2016

Fenomena Ustaz Syamsul Debat

Assalamualaikum...


Aku rasa dah viral kot video² ceramah ustaz Syamsul Debat...nama Syamsul Debat tu pun dah sangat well-known dikalangan warga media sosial....kan kan?? 


Aku pun salah sorang yang terjebak dengan ceramah² ustaz....fenomena betul ustaz ni....memula tengok orang share video kat facebook....tajuk 'Kerjaya'....tengok 2-3 kali video yang sama pun TAK JEMU oii!! hebat penangan ustaz! haha  dengan loghat nismilan nya....suka dengar...


Then, aku saja search kat Youtube kot ada hamba Allah baik hati upload video² ceramah ustaz yang lain...sebab aku memang selalu lupa + tak sempat nak tengok ceramah dia live di TV Alhijrah....sejak dah ada anak memang boleh kira lah sebulan berapa kali je aku tengok tv...huhu  mujur ada internet, ada youtube and banyak lagi channel² lain yang membolehkan orang yang takde Astro untuk tengok rancangan² yang sama....


and wallaa!!! memang ada pun video² ustaz Syamsul Debat kat Youtube! yeyy! 😁


Ni aku saja share episode Kelebihan Syaban....kalau nak tengok yang lain korang search je Youtube kayyy...


Kelebihan Syaban part 1/3


Kelebihan Syaban part 2/3


Kelebihan Syaban part 3/3


Tak kering gusi kan gelak?? haha  you really made my day lah ustaz!


Tapi dalam lawak² tu banyak point² penting yang diutamakan....korang dengar lah! semoga bermanfaat!👍






IKLAN:

Jom cantik sebelum raya!!


Rahsia suami makin sayang 😁

kulit cerah BEBAS JERAWAT! 😍

EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM, RM68

Kelebihan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum ~
💕 Pudarkan jeragat degil
💕 Kecutkan jerawat
💕 Hilangkan parut
💕 Anjalkan & tegangkan kulit wajah kendur
💕 Hilangkan bintik hitam
💕 Cerahkan kulit kusam
💕 Baiki tona tak sekata

🤔 Hanya sekali sapuan pada wajah ~> nampak terus kesan kulit jadi tegang & fresh + GLOWING!! .
🤔 CEPAT MERESAP + TIDAK BERMINYAK dengan teknologi Nano yang dipatentkan dari Swiss
🤔 Gabungan Arbutin + Glutathione + Vitamin C + Pure Vitamin E + Willowbark yang sememangnya memberi kuasa maksimum pencerahan kulit secara selamat dan berkesan seawal 7-14 hari.



READY STOCK YE KORANG!

More, ada FREE GIFT menarik sementara stok masih ada! 😘






Terima kasih sudi membaca!

1 comment:

Nadia Johari said...

layan dah..memang bagus..lawak pun iya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015