Jun 5, 2013

Wordless Wednesday #34 | Zafirah Belajar Anatomi Badan

Asalamualikum....






Selain kenal anatomi, Zafirah dah banyak kenal perkataan...
aku paling suka dia sebut AIR as ayeeeeee *sebut sambil muncung mulut...ko mampu??!*  :p

Lepas ni ngajo Zafirah kenal warna pulak! 
Kita belajar pelan-pelan...
sesungguhnya aku sangat enjoy mengajar Zafirah kenali dunia...
syukur ya Allah kerana beri aku nikmat merasa pengalaman ni~  (^^,)




 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

Anum said...

nape anum nampak kosong je nie

yanamib said...

x abeh loading lg tu kot anum :)

Unknown said...

sangat la comel ini budak tecik....:)

LM said...

Pengalaman baru ibu dan anak! Seronok

aizamia3 said...

masa nilah kita simpan kenangan dorang banyak2.. nanti dah besar mesti kita rindu dengan suasana masa dorang kecik.. ;)

Diana Rashid said...

comey nye..hehhe..kenangan nih..dia besar nanti senyum sendiri la bila dia tengok...

eima said...

aku tak leh tgk jugak

Unknown said...

haha. kenal jugak perotnya

Aty Fared said...

yeaaahh...waktu2 macam ni lah die ngah nak belajar bercakap soronot melayan kannnnnn...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015