Mar 7, 2013

Ber-Camwhore dalam Tune Hotel~








Aku tak pasti Tune Hotel kat tempat lain ada ke idak service gini...
dorang sediakan satu skrin tv siap dengan kamera...
kat area lobi tau....
kita just klik 'snap picture' kat tv tu....
posing lah depan orang ramai pun...hahaha~
lepas dah snap gambar,
kita klik je emel sendiri dan otomatik gambar tu akan di send ke emel kita...
FREE of charge!
so snap je gambar banyak²...
lepas tu send gambar² tu ke emel sendiri...
kenangan gitu....
yeyyy! \(^___^)/








p/s: kita rehat jap baca entry pepanjang eh...sok sok aku sambung lagi membebel...ngee~  v(^^,)


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

17 comments:

Anum said...

syoknya

anez zamri said...

bestnyaaa..

ya allah comelnye zafirah gambar last tuh..pandai betul tengok camera yekk..bijak!

tunggu entri seterusnye ;)

Puan Eka said...

alalalala omeynye si kecik tu..

bestla bole posing2.. kehkeh

normala_ali said...

comelnya sume.. :)

Unknown said...

menarik gak idea nie....kalau belakang tu boleh tukar background mesti lagi menarik....

yanamib said...

background tu fix..time snap x nmpk pn background..bila dh send ke emel br kuar background tu.. :)

PERMATABIRU said...

suka service cam nie..hehe

Julia Johari said...

waweeeeee love tune hotel :)

nabilah_2908 said...

hehehe...memanfaatkan kemudahan yg ada... ;)

ecadwinkyasha said...

wah..mcm best je ye..nak kena tnya tune hotel yg lain2 mcm ne.ehehehe

Azura said...

haha comel. ni mesti tiap kali turun naik lif, akan singgah jap amik gambar.

aizamia3 said...

menarik.. tak payah nak fikir mintak orang tolong amik kan.. ;)

Diana Rashid said...

wah..best nya..yang kaki bergambar mesti tak lepaskan peluang..

Mr feckry said...

wow bestnye!

eima said...

1st time aku dgr ..hebat tu

safurara said...

hehehe best nya.xpenah tgk lah b4 ni.

imantizz_truper said...

suka tengok gambar kedua..one happy family..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015