Jun 6, 2012

Wordless Wednesday #28 | Posisi Tidur Baby



yang mana sleep position yang baby korang amalkan?? ngehehe~  (^^,)






p/s::  jum like gambar dak encem..klik >  http://on.fb.me/LfxC6P





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

13 comments:

Dkna Abza said...

heheheee...cute je bb tidur tengah2 tu kan :)

Eyqa Hasnan said...

snow angels . haha

Nyamuk Terbang said...

MCM2 GAYA

Fazleyatul Aini said...

takde can la mak pak nak beromantik gini. hahaha

Anum said...

cute je kan kalau baby tido mcm nie

Liyana Anuar said...

hehe..lawak2~ :P

Diana Rashid said...

kalau dia tidur sekali dengan akak dan suami biasanya "H" dan "snow angles"
kalau tidur sendiri satu katil dia pusing..ahahah

Unknown said...

alooo comelnyer.. hehehe sian mak & ayah..

cha said...

haha comel je mcm2 gaya ada. jgn sampai jatuh katil sudah :p

Deq's Qienz said...

hahaha..ganaih bb tuh smpu parent dia duk ujung katil..hehehee

aizamia3 said...

setakat ni dak Nuha tidur tetengah tapi kebanyakkan masa dengan dia aje sebab babah dia kerap outstation.. ;)

CikPuanWanda said...

zafirah macamna plak k.yana?

nabilah_2908 said...

hahaha...macam2 gaya baby ni tido...
sabar je papa dgn mama dia..hehehe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015