May 16, 2012

Sedapnya Nyonyot Jari Papa~! =.=


Standard la perangai baby, kita sua lah apa pun masuk mulut dia semua dia nak hisap...kalau dia rasa pelik baru dia keluarkan balik benda tu...kann?? haha anak aku gitu la perangainya...hari tu saja lak dak encem sua jari dia nak check baby nak nyusu ke idak...sekali bukan main sedap dia nyonyot jari papa dia...ye sepatutnya bukan hulur jari tu cenggitu...time ni dak encem memang sengaja nak bagi baby nyonyot jari dia...tak sangka pulak baby nyonyot kuat²! takmo lepas tau...hahaha~




feel abes ah! macam ada susu pulak kat jari papa tu...
arghh comel~!
rasa nak lempang baby laju²...kah³~  =P




okbai~!




p/s::  jum tolong kitorang nak pi London..LIKE > http://on.fb.me/LfxC6P





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

27 comments:

Nyamuk Terbang said...

esk2 mnja dgn papa dia la

Eyqa Hasnan said...

haha . manja ! comel betul laa . gerammm !

Anum said...

ala tomeinya

ziezah said...

memang comey.. sabar yer kak...jangan lempang2..hahaha


header akak cantik! smart..suka betol tengok :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kuat sgt klu baby nyonyot terasa mcm pump letrik lak..ops..apa lak akak punya persamaan ni ek.adehh

alin said...

sila jangan lempang bayi comel itewww.. ;)

Mila Ahmad said...

alalala...syok pulak tgk baby ni isap jari papa dia..mcm haus susu lak.

Nor Nadiah said...

comeynyer zafira...part paling best bila dia buat muka pelik last sekali tu..:D

maszull said...

assalamualaikum yana...cute nyer die leka hisap jari papanya yer.....:)

diana said...

lama maisara tengok gambar ni..hahahah

kayrul-shah said...

nampak sangat hausnya..bersungguh bertul hisap jari papanya tue

Rozuan Ismail said...

sedap ke jari si ujang tuh

erma nazillah said...

comel gler..hehe..eh,header baru eh kak?penah jmpe uncle yg baju merah tu area kl..pelakon kot..nmpk cam cool je..ayah akak ke?hehe..

nabilah_2908 said...

beria dia hisap jari papa dia...

jari jemari kecil dia comelllll..... (^_^)

zuhaida said...

bulatnya baby tu. pipi dia tembam. geram rasa nak cubit2 je. hehe.

siti khadijah said...

haahaa..comel! :)

laskar pelangi said...

kakyana..jgn lempang baby ek..hik3;D
comel jer dak ni:))
lama benar tak singgah sini.header pun dah berubah wajah;)

Cik Yatt said...

tubitkang pipi die..hehehe..comel

leeza said...

anak papa ni! manje ;p comel! rase nak gigit2 pipi paw die! grrr~

Lya Colours said...

geram aku tgk tgn anak ko ni. kalau aku dpt, mesti aku kemam2. haha

hazman fadzil said...

Mesti skang nie Zafirah kuat menyusu kan...

Mizz Coki said...

eh, kat header tu bukan pelakon Baharuddin Omar ke?

Eera Shera said...

comel sgt la bdk ni..anak manja papa la nnt

ps: cantik header tu ;)

ieda said...

ya tuhannn
comelnyeee
tang nyot2 tuu x tahan dikk

ekekekek
cantik header baru
nampak lebih berseri ! .. ;))

aizamia3 said...

cute je tengok.. tang hisap jari tu memang tak dinafikan, nak pulak kalau dia tengah lapar confirm lagi kuat dia sedut.. kihkihkih..

psstt: lawaler header tu.. cute bangat.. ;)

ked said...

dah lame tak singgah blog kak yana..
ntah bile tuka header pon saye tak taw..
huhhuhu

comeynye zafirah.. geram tengok..
suke tengok gambar die yang blah kanan tu.. kiuttt..

happy mother's day kak yana..

.: anys :. ツ said...

Comel gila. Rasa macam xsabaq nak pegang baby =oo=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015