Jan 30, 2011

Nak Marah ke Nak Gelak???


kah kah kah~

 
Macam nak bagi pelempang pun ada... =P


Bukan dak encem yang anto lerrrr...kitorang jarang gilerrr kut ber-sms....kalau hal penting baru sms...tak pun call je..bazir kredit katanya...hahaha...mentang² nak kawen alasan bazir kredit tu macam sangat stereotaip! pffftttt~










buang tebiat kalau tetibe dak encem bagi bunga...erk~ O_o'






















P/S::  Entry autopublish je...aku kat Taiping lagi...bersiar² di Bukit Larut...blogwalking juga terbantut buat masa ni...weehuu~  ^_^


21 comments:

Ajwedding said...

lawak di pg ahad..he3

bantalbucuk said...

hahaha..lawak nya kak sms tu.. ;D

Unknown said...

pnah bace =p

Fariehan Ibrahim said...

haha! penah baca gak,
nsib baik xpenah dpt. xD

Ammar said...

Nak gelak... Bhahahahaha.....

Anati Soki said...

bercuti di taiping kah?? hehehe. have fun!

Anonymous said...

cute la sms tu. ley anta kat mmb.hahaha

Diana Rashid said...

selamat bercuti ya..:)

Liza @ Adzriel AB said...

dah vote yana yg ke 159. dah promote kat adik-beradik (amboi!) coz no 125 tu our favorite no.

taiping?

http://adzriel.blogspot.com/2010/06/anak2-ke-zoo-taiping.html

http://aishahfaisal.blogspot.com/2010/06/balik-kampung-with-family.html

Rara Farah said...

comel pic tu..hahaha

syirakhalid said...

sape la gaknye sender msg tu ek..haha

Unknown said...

ehem2. haha

niesz said...

hehe..romantik nye!

Along Tapa said...

Untung dia bagi bunga..ko nak bunga yang tahan tahan lama ke, bunga yang berwarna warni??yang tahan lama, bunga tayar...yang warna warni bunga api...hihi...


Gorengbaek - "Orang ni jam banyak yang gila"..Meon kata..Kenapa ek??

Hangit Habis dah - Haih....

Unknown said...

rase macam da lame pernah nampak benda tu..haha...errr..cmne nak buat entri autopublish??

Unknown said...

hahahha...kejam jeh..KIDDING???ceh~

SUHAIDA said...

HEE..WAH BERJALAN2 YER..BEST2

lalink7 said...

Bukit Larutt?
wauwiii bestnyeee..mesti kat sana lagi sejuk..musim ujan mesti macam kat obersea gitueehhhh

aLieF si Muncung ManiS said...

yana MIB cool..entry yg bervariasi...suka baca..yana,,jgn lupa taw singgah blog aku pulak..kalau boleh,,follow taw..ingat,,follow..hehehe--> http://aliefcmoi.blogspot.com/..

nabilah_2908 said...

hahaha....best juga guna ABCD ni...keratif.. ;)

atie said...

haha..nnt dak encem bg bunga terkejut plak~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015