Mar 14, 2011

"Ct Arina 1st GiveAway"




~klik gambar untuk melihat syarat² GA~



Giveaway pertama cik Ct Arina...


Hadiah tajaan ArdiniHumaira untuk 3 pemenang....wajib tayang hadiah...baru orang nak join...kan kannnnn...=P




Avon babe!!! pfftttt~  aku ni antara peminat barangan Avon ye...especially bra...kehkehkeh~  =P



Ada juga hadiah misteri dari cik penganjur sendiri untuk 2 pemenang...dia tak bagitahu pun apa hadiah misteri tu...well kalau dia bagitahu maka tak jadi misteri lah hadiah tu kan....ish ish ish~  (-_-")


Pemenang akan dipilih menggunakan random.org...tarikh tutup ialah bila dia dah bosan tengok sticky post giveaway ni *oke aku tipu!*  =P


Aku nak paksa mereka-mereka ni join::

1)  mynameismy

2)  dak encem

3) yaya pink



Good luck to me!!!  eh!  \(^_^)/










p/s::  entry ni patutnya auto publish hari Sabtu lepas..tah kenapa dia tak keluar pulak...dem! later aku nak update pasal konsert Paknil...tunggu dak encem transfer gambar...weehuuu~  ^_^


9 comments:

apezs shah said...

salam

wah wahhh yana... follow amout tu cantik laaa..:) good luck for GA

mynameismy said...

hehe.. kena tag...

Lya Colours said...

eh aku pon suka bra avon. hikhikhik

fiefamohdali said...

nak join jugaklah..hehehe..sesaje..bosan kat ofis ni..malas nak wat keje..hehehe

AMMAR YASIR said...

nak join tapi tak boleh pulak..hehehe

nabilah_2908 said...

wah..Ardini mmg rajin sponsor hadiah...huhu..

good luck Yana..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAM BERMACAM AYAM

POSH76 said...

good luck mana tau rezeki amin

lalink7 said...

amboi sejak 2 menjak nie kalau ade GA mesti tagg ujang..nak2 adiah tu untuk girl..Yana mmg bijakk!! hehehe =))

Ct Arina said...

alu dear yana! tq join GA rina. gudluck okeh! ~_^

erk, rina pon suke bra avon. hakhak ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015